(select convert(int,CHAR(65)))

pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

logo

Spc777k@ve.com

Az egészséges Ganoderma kávé

cím:
mobil:
06709459363
leírás:
Ez az első, nagyon hatékony táplálék kiegészítő, amelynek bevitele nem macerás, és nem lehet elfelejteni, hiszen a kávéját senki nem felejti el meginni.
A Ganoderma gomba kivonata kiválóan vegyíthető a kávéval. A fejlesztő kutatócsoport által kidolgozott eljárás következményeként, a kiváló ARABICA kávé,természetesen alacsony, koffein tartalmát szinte teljesen semlegesíti a Ganoderma kivonat.
Így egy olyan élvezeti cikk a végeredmény, amely, semmit nem veszített aromájából, ízéből, de magában hordozza a Ganoderma gomba minden jótékony hatását.
A Ganoderma gomba, étrend kiegészítőként alkalmazva, számtalan betegség bekövetkezésétől védi meg az emberi szervezetet. Ilyenek a rák, a cukorbetegség, a magas vérnyomás, hogy csak néhányat említsünk.
2008. szeptemberétől forgalmazzuk a DXN cég termékeit. Jelenleg előregisztráció zajlik. Erről a részleteket itt találod:
http://ww.dxn.nsuper7.info 
VÉLEMÉNYEK
AJÁNLOM ÉRTÉKELEM KEDVENCEK KÖZÉ HIBÁT TALÁLTAM
Ajánlom ezt az oldalt ismerősömnek! Szavazok. Értékelek. Véleményt írok! Felveszem az oldat a kedvenceim közé! Hibát, kifogásolható tartalmat találtam!
1 bejegyzés, kattints ide
megosztom a Twitteren!
Térkép
//hibas banner miatt kiszedtem - 2015.04.21. TODO