pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

REFERENCIA


 

Hirdetőink tapasztalata

Mióta a Kalauz.hu-n megjelenik a prémium-hírdetésem, megnőtt a masszás iránt érdeklődök száma a szalonomban. Az oldalam látogatóinak száma egyre nő. Szeretem, mert könnyen szerkeszthető, a munkatársak pedig kedvesek és segítőkészek.

 Novotny Tünde
Tünde Masszázs

 
Számunkra jól érzékelhető a Kalauz.hu hirdetőoldal áldásos hatása. Saját weboldalunk látogatottsága majdnem kétszeresére nőtt a Kalauz.hu közreműködésének köszönhetően. Egyértelműen növekedett a forgalmunk is. Ebben Önöknek komoly szerepük van.
 
Nagy Jenő ügyvezető
NA-PA Sóház Kft.
www.sobarlang-gyerekeknek.kalauz.hu 
 

Nagyon elégedett vagyok a Kalauz.hu-val. Sok vendéget köszönhetek Önöknek.
Azóta több internetes cég is megkeresett, de én Kalauz-fun vagyok..:)))  Köszönök mindent!
 

Fiedler Rita
Varázsolló Kutyakozmetika

 

Jó a kalauzos oldal, szereti a Google, meg én is! Amióta prémiumoldalon hirdetjük szolgáltatásainkat a kalauz.hu-n, megnövekedett a forgalmunk. Egyre több vendégünktől halljuk, hogy a kalauzos hirdetőoldalon elhelyezett részletes leírásunk, képeink és videóink miatt esett ránk a választásuk. Bemutatkozó videóink láttán egyből tudják, mi vagyunk az a hely, amit keresnek. Nagyon nagy dobás volt a prémiummodulok használata, megérte előfizetni, köszönjük!
 

Pandula Erika
City Szépségszalon

Nagyon meg vagyunk elégedve a Kalauz.hu prémiumoldalunkkal. Már 11 900 látogató nézte meg az oldalt. Köszönjük a szerkesztőség segítségét!

Palkó Sándor 
Gomb-Cérna kft.
www.gombcerna-rofosbolt.kalauz.hu


 
Bevallom, több informatikus vállalkozással próbáltam reprezentatív, "ütős" webes hirdetési
megjelenést összehozni, több-kevesebb sikerrel. Míg végre szerencsémre rátaláltam 
a KALAUZ.hu hirdetőoldalra. A KALAUZ.hu csapatának kreatív, tehetséges és korrekt munkája minden várakozásomat felülmúlta. Prémium hirdetőoldalunk megjelenése után megnőtt vevőink 
érdeklődése a weboldalunk iránt, és érezhetően megnőtt a megrendelések száma is. 
Az informatikus vállalkozók sokat tanulhatnának Önöktől. Köszönöm KALAUZ!!!

Fejér Katalin ügyvezető
Santocoop Húsgép Ker. Kft.

Hogy kiknek ajánlom a Kalauz csapatát? Egyszerűen mindenkinek, aki cége, üzlete, vállalkozása, bármely ötlete sorsát, jövőjét egy profi, hihetetlenül lelkes, kreatív, tapasztalt, abszolút mértékben segítőkész, együttműködő, jószándékú, kitartóan, keményen, precízen, gyorsan és jól dolgozó csapatra szeretné bízni. Hogy miért? Ahogy elkészült a prémiumoldalam a KMD-s pénzkeresési lehetőségről, másnaptól kezdve napi egy kattintásból egy regisztrációt tapasztaltam. Azelőtt, míg nem volt  kalauzos weboldalam, ilyen sosem volt. A kalauz csapata nagyon sok embert szólított meg komplett kampánnyal, az Eredménymaximum csomag segítségével. Mindenkinek ezt ajánlom, ez a leghatásosabb szerintem! Kéréseimet azonnal teljesítették, elképzeléseimet maximális mértékben azonnal megvalósították, pontosan úgy, ahogy gondoltam és leírtam. Hála és köszönet érte! A jövőben is velük fogok dolgozni.

Csebák Richárd
Pénz, pénz, sok pénz
 

 
Már a sokadik megrendelést kapom egy éven belül olyan komolyabb munkákra, ami az én vállalkozásomat nagyban segítette, és anyagilag kifizetődő volt.
Érdemes volt a Kalauzban hirdetnem! Köszönöm KALAUZ!!!

 

Bartus Tibor

egyéni vállalkozó

 
Abszolút kezdőként bizton állíthatom, hogy a prémiummodul könnyen kezelhető, világos, sokoldalú. Igazán egyszerűen lehet vevőcsalogató, színes, tartalmas weboldalt készíteni vele... Személy szerint maximálisan elégedett vagyok a hirdetőfelülettel, hibát nem tudok felsorolni, eredményt annál inkább. Minden vállalkozásnak jó szívvel ajánlom, hogy hirdessen itt, és használja ki a prémiummodulok előnyeit.

Stuhl Andrea
üzletvezető
Style Hair Club & Day Spa
 
Állásajánlatunkra, amit hirdetőoldalunkon elhelyeztünk, gyorsan jelentkezett egy megfelelő munkatárs, akit már fel is vettünk. Köszönjük a segítséget!

Czigány Éva

Couture-Express Kft.

Ezúton szeretném kifejezni őszinte köszönetemet és egyben gratulálni az egész csapatnak. A mai világban, ahol a nagy többség csak anyagi haszonszerzésre törekszik, üdítő színfolt a Kalauz.hu kollektívája részéről  - csekélyke ellenszolgáltatás fejében - a megrendelők rendkívül gyors, profi módon történő, abszolut kiszolgálása, a munkatársak kedvessége és segítőkészsége.  

Szelei Olga Viktorovna
KORONA Fehérnemű Szaküzlet