pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Hogyan lehet jelentkezni?Ha szívesen keresnél egy csomó pénzt
azzal, hogy önkiszolgáló hirdetőrendszerünk használatát ajánlod az általad elérhető vállalkozásoknak, intézményeknek - méghozzá kényelmesen, otthonról, a számítógéped előtt ülve - , akkor rajta, tegyél egy próbát!
Mit kell tenned?

Kövesd az alábbi lépéseket!


1. Töltsd le az alábbi két szerződés közül azt, amelyik Rád illik:


Számlaképes
egyéni vagy társas vállalkozásoknak

Számlaadásra nem jogosult 
magánszemélyeknek


szerződés vállalkozóknak letölthető innen


szerződés magánszemélyeknek letölthető innen


2. Ha elfogadhatónak találod a feltételeket, nyomtasd ki a Neked megfelelő szerződést 2 példányban, írd alá, és add postára arra a címre, amit a szerződésben találsz!

3. Regisztrálj a kalauz.hu rendszerében felhasználóként! A regisztrált felhasználónevedet és e-mail címedet írd meg e-mailben munkatársunknak a duli.ferenc@kalauz.hu címre azzal, hogy tanácsadó-értékesítő munkát szeretnél végezni, és postára adtad a szerződést. Írd meg azt is, ki ajánlotta Neked ezt a pénzkereseti lehetőséget!

4. A Kalauz.hu Kft. képviselője aláírja és visszaküldi Neked a szerződés egyik példányát, és beállítja a tanácsadói jogosultságodat a kalauz.hu rendszerében. Ez utóbbi biztosítja majd ügyfélköröd nyilvántartását és jutalékaid jóváírását. Kapsz egy mentort (segítőt) is a Kalauz.hu Kft. tapasztalt értékesítői közül (vagy azt, aki Neked ezt a pénzkereseti lehetőséget ajánlotta, vagy valaki mást, aki segíti a felkészülésedet és a munkádat). Ezután kb. egy hónapot kell felkészüléssel töltened. 

5. Először is hozz létre egy hirdetőoldalt (profilt) a kalauz.hu rendszerében a saját vállalkozásodnak, vagy ha Neked nincs, akkor egy ismerősöd vállalkozásának! Ezt követően egy ingyenes szerkesztéstechnikai távtanfolyamot kapsz, ami 3-4 hétig tart, a leckék az e-mail címedre érkeznek. (Ugyanezt a tanfolyamot kapják azok a vállalkozások is, akik hirdetőoldalt hoznak létre maguknak a kalauz.hu-n. Pontosan látni fogod tehát, hogy mit kapnak majd azok a vállalkozások, akik később a Te ajánlásodra nyitnak hirdetőoldalt.)

Egy hónapod lesz rá, hogy a távtanfolyam alapján kipróbáld, begyakorold, hogyan lehet egy vállalkozásnak önkiszolgáló módon látványos, tartalmas prémiumoldalt építeni, ami képes látogatókat, vevőket vonzani. A szerkesztést érdemes jól begyakorolnod, mert leendő ügyfeleidnek ez alapján tudsz majd segítséget, tanácsokat adni!

Ha akarod, a tanfolyamot gyorstalpaló módszerrel rövidebb idő alatt is el tudod végezni. Vizsga nincs. Hogy mit tanultál meg és mit nem, azt majd a sikereid vagy a kudarcaid fogják megmutatni. A felkészülésedtől függ, hogy mennyit tudsz keresni.


6. A szerkesztés tanulásával párhuzamosan tanulmányoznod kell egy másik témakört is: a tanácsadói-értékesítői munka módszertanát! Fel kell készülnöd a szolgáltatások kiajánlására, a leendő ügyfelek megnyerésére! Ehhez is kapsz online tananyagot, ami nagyon sok hasznos tudnivalót, ötletet tartalmaz, és segíti, hogy elkerüld a buktatókat, kudarcokat.

7. Ha kérdésed van, bármikor fordulhatsz bizalommal ahhoz, aki gyakorlott munkatársaink közül a személyes mentorod, támogatód! Ő szívesen segít a felkészülésben és a kiajánló-értékesítő munka megkezdésében, sőt később is, ha szükséged lesz rá!

8. A tanulással párhuzamosan kezdj el címlistát gyűjteni azokról a vállalkozásokról, akiknek ajánlani akarod majd az egy hónapos felkészülési időszak után a kalauz.hu hirdetési rendszerét! Gyűjts minél nagyobb címlistát! Minél több cím van a listádon, annál nagyobb lesz az esélyed arra, hogy egy-két hónap múlva jönnek az előfizetések, és szaporodik a jutalékod!

9. Ha belejöttél, és úgy érzed, képes vagy másokat is megtanítani az online kiajánló-tanácsadó-értékesítő munkára, akkor ismerőseidből csoportot szervezhetsz magad köré (ez nem kötelező, csupán egy második kereseti forrás lehet annak, aki akarja). Csoportod tagjait Neked kell felkészíteni, Neked kell segíteni az indulásban. Ha jól csinálod, csoportod tagjai hamarosan pénzt termelnek önmaguknak - és persze Neked is. Az általuk termelt bevételből ők megkapják a rendes értékesítői jutalékot, plusz Te is megkapod a részedet, hiszen megdolgoztál a felkészítésükkel, menedzselésükkel! (Egyébként nekik is joguk lesz majd saját csoportot szervezni, de az általuk létrehozott csoport már nekik termel hasznot. Mindenki csak az általa közvetlenül felkészített munkatársak után jogosult csoportmenedzseri jutalékra.)

10. Munkád gyümölcse akkor érik majd be igazán, amikor sok-sok olyan vállalkozás, intézmény lesz, akiknek Te ajánlottad a kalauz.hu-n való megjelenést, és önkiszolgáló módon, maguktól fizetnek elő újra és újra prémium-megjelenésre és egyebekre. Ha csoportot szerveztél az ismerőseidből, az ő munkájuk pluszpénzt hoz Neked a konyhára. Ha kellően aktív hirdetői kört és jól működő csoportot sikerül létrehoznod, idővel szinte munka nélkül keletkezik folyamatos jövedelmed. A gyakorlatban ez úgy működik, hogy az elején elég sok munkát kell befektetni, aztán ahogy jönnek és növekednek az eredmények, csökkentheted a ráfordított munka mennyiségét. Később pedig komoly passzív jövedelemre számíthatsz, ha kitartóan és ügyesen dolgozol az elején!Várjuk jelentkezésedet, és előre is sok sikert kívánunk!

kalauz.hu team
tagjai
További információk az oldal alján, a PÉNZKERESETI LEHETŐSÉG cím alatt!