pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

ÁSZFÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)1. A www.kalauz.hu önkiszolgáló hirdetőhely vállalkozásoknak és intézményeknek

 

 

          Aki hirdetni kíván, saját kezűleg hozhatja létre vállalkozása, intézménye hirdetőoldalát (profilját).

 

Minden hirdető önálló oldalt kap. Egy hirdető akár több hirdetőoldalt is létrehozhat.

 

A hirdetőoldal tartalmáért minden felelősség a létrehozóját terheli.


Az oldal használata során betartandó felhasználási feltételek és a jogi nyilatkozat itt tekinthető meg:

Felhasználási feltételek

Adatvédelmi tájékoztató

 

Jogi nyilatkozat 

 

 

 

2. A hirdetőhely kétféle változatban használható

 

 

a.) alapváltozat (alapprofil)

 

Csak alapinformációkat tartalmazó, alacsony látogatottságú, ingyenes  cégregisztrációs oldal, amely megjeleníti a vállalkozás vagy intézmény alapadatait, rövid bemutatkozó szövegét, logóját, kulcsszavait, egy térképet és útvonaltervezőt.

Létrehozható önkiszolgáló módon, saját kezűleg, bármikor. Használható meghatározatlan ideig.

Az ingyenes oldalakon harmadik fél által fizetett bannerhirdetések és Google hirdetések is megjelennek.

 


b.) prémium változat (prémiumprofil)

 

Bővített tartalmú, idegen reklámoktól mentes, testre szabható, látványos, nagyobb látogatottságú, hatékony hirdetőoldal.

A bővítéshez az oldal tulajdonosának a prémiummodulokat lehet feltöltenie tartalommal (pl. részletes szolgáltatás-ismertető szövegek, fotók, bannerek, videófilm, letölthető fájlok, linkek stb.). A kiegészítő modulokba feltöltött tartalom prémiumelőfizetéssel tehető publikussá. Ha előfizetés nincs, az oldalt a látogatók alapváltozatban látják.


A prémium változat szerkesztéséhez az oldal létrehozója e-mailben és online módon ingyenes technikai tanácsadást kap (Távtanfolyam, Tudástár, Hírlevél).

Új hirdetőoldal létrehozása esetén a prémiumváltozat egy hónapig ingyenesen használható (ingyenes próbaidő).

Egy hónap után a prémiummodulok tartalma eltűnik a látogatók elől, de prémium-előfizetéssel ismét láthatóvá tehető.

Prémium-előfizetés esetén az összes prémiummodul használható, a hirdetőoldal testre szabható, és eltűnnek róla az idegen reklámok.

A prémiumelőfizetés mindenkori havi díja a PRÉMIUMELŐFIZETÉS űrlapon található. A minimális előfizetési idő 1 hónap, a maximum 12 hónap.

Az előfizetett időszakon felül - ajándékként - ingyenes ráadás hónapok járnak azoknak, akik az előfizetési űrlapon a Kedvezménykód mezőbe beírják 

- annak a kalauzos munkatársnak a nevét, aki nekik a kalauzos hirdetési lehetőséget ajánlotta, 

- és/vagy azt, hogy a nyomtatott Kalauz kézikönyvben melyik évben, melyik kerületben volt fizetett hirdetése utoljára

- és/vagy azt, hogy mi a Kalauz.hu Kft. által meghirdetett aktuális kedvezményes akció promóciós kódja2. Prémium-előfizetés

 

 

a.) Előfizetés kezdeményezése

 

Prémium-előfizetést minden hirdetőoldal tulajdonosa (létrehozója) a saját hirdetőoldaláról indíthat. Ehhez a hirdetőoldal szerkesztési felületén a PRÉMIUMELŐFIZETÉS feliratú gombra kell kattintania.

A megnyíló megrendelő űrlapon kattintással bejelöli, hogy „előfizetek prémium üzemmódra„ és a legördülő számlistából kiválasztja, hány hónapra kíván előfizetni (min. 1, max. 12 hónap). Az űrlapon megjelenik a fizetendő nettó Ft összeg, lentebb pedig a fizetendő bruttó összeg.

A kedvezményre (ajándék időtartamra) jogosultság érdekében bejelölheti, ha a nyomtatott Kalauzban hirdet, illetve megadhatja a promóciós kódot, amennyiben a Kalauz.hu Kft. valamilyen kedvezményes akciót hirdet.

Amennyiben más kiegészítő szolgáltatást nem kíván rendelni, kitölti az űrlap alsó részén lévő Számlázási adatokat, megadja a kapcsolattartó nevét és e-mail címét, és ha szükséges, beírja a postázási adatokat (ha a postai úton küldendő ÁFÁ-s számlát nem a számlázási címre kell küldeni), majd a „Megrendelés elküldése” gombra kattintva elküldi a rendelést.

A megrendelő űrlap kitöltésével és elküldésével szolgáltatói jogviszony létesül a megrendelő és a Kalauz.hu Kft. között.
 

b.) Visszaigazolás, proforma számla

 

A megrendelési űrlapon szereplő kapcsolattartó e-mail címére a kalauz.hu rendszere azonnali, automatikus választ küld. Ebben a Kalauz.hu Kft. visszaigazolja a megrendelést, és küldi a Proforma (díjbekérő) számlát. A proforma számla hivatalos ideiglenes pénzügyi dokumentum, ami az előfizetési díj bekérését célozza. Elektronikus formában, aláírás és bélyegző nélkül érvényes, ÁFA-visszaigénylésre nem alkalmas.

 

c.) Befizetés

 

A megrendelő  banki átutalással azonnal, de legalább 8 banki munkanapon belül a Kalauz.hu Kft. folyószámlájára átutalja a Proforma (díjbekérő) számlán szereplő előfizetési díjat.

A szolgáltatás megkezdésének feltétele, hogy a megrendelőtől a proforma számlán szereplő összeg a Kalauz.hu Kft. folyószámlájára beérkezzen.

 

d.) A szolgáltatás teljesítése

 

A Kalauz.hu Kft. kötelezettséget vállal, hogy az előfizetési díj banki beérkezését követően mielőbb, de legfeljebb 3 munkanapon belül a megrendelt szolgáltatás teljesítését megkezdi.

Ez prémium-előfizetés esetén azt jelenti, hogy a kalauz.hu team elvégzi a befizető kalauzos hirdetőoldalán (profilján) a szükséges technikai beállításokat annak érdekében, hogy a hirdető által a prémium modulokba feltöltött információk az előfizetési időtartam alatt az oldal látogatói számára megjelenjenek, az idegen reklámhirdetések pedig az oldalról eltűnjenek.

A prémium üzemmód beállításának megtörténtéről a kalauz.hu team automatikus értesítést küld a megrendelő (kapcsolattartó) e-mail címére.

A prémium üzemmód kezdő és záró dátumát a kalauz.hu rendszere folyamatosan mutatja az előfizetett hirdetőoldal szerkesztői felületén, ahol az oldal létrehozója, kezelője, illetve kapcsolattartója – a jelszavával belépve – bármikor ellenőrizheti.

A prémium üzemmód vége előtt 7, 3 és 1 nappal a megrendelő (kapcsolattartó) e-mail címére a kalauz.hu team értesítő levelet küld. Ekkor a hirdető (kapcsolattartó)  a 2./a. pontban leírtak szerint a prémiumszolgáltatás meghosszabbítása érdekében új előfizetést kezdeményezhet.

 

e.) Visszafizetési garancia

 

Kalauz.hu Kft. kötelezettséget vállal, hogy ha a saját hibája vagy elháríthatatlan üzemeltetés-technikai okok miatt a szolgáltatás teljesítése meghiúsul, a befizetett előfizetési díjat visszatéríti, vagy későbbi szolgáltatásba beszámítja.  

 

3. Prémium-profil szerkesztése egyszeri alkalommal

 

Az ingyenes alapprofilok tulajdonosai megrendelhetik a Kalauz.hu Kft-től oldaluk prémiumprofillá bővítését, egyszeri megszerkesztését.

A szolgáltatás egyszeri díjas, aktuális mértéke a PRÉMIUMELŐFIZETÉS űrlapon található.

A szolgáltatás kizárólag online módon rendelhető meg, a PRÉMIUMELŐFIZETÉS űrlapon.

A megrendelés elküldése után a kapcsolattartó e-mail címére a kalauz.hu team proforma (díjbekérő) számlát küld.

A számla összegének beérkezése után a kalauz.hu team a lehető legrövidebb időn belül, de legfeljebb 3 munkanap múlva megkezdi a szolgáltatás teljesítését.

A szolgáltatás teljesítése érdekében kalauz.hu team felveszi a kapcsolatot a megrendelővel, kapcsolattartóval, és egyeztet vele a hirdetőoldal szerkesztéséhez felhasználható szövegek és képek ügyében.

Alapelv, hogy az oldal szerkesztéséhez, bővítéséhez szükséges információkat, adatokat, szövegeket, képeket, bannert, videót, letölthető fájlokat a megrendelő biztosítja, a kalauz.hu team kötelessége ezek technikai előkészítésére, megszerkesztésére, feltöltésére, formázására, optimális elhelyezésére és a hirdetőoldal testre szabására terjed ki.

A Kalauz.hu team a megrendelőtől kapott nyersanyagok megérkezésétől számított egy héten belül zárja le a hirdetőoldal prémiumszerkesztését. A szerkesztés befejezéséről a kalauz.hu team a megrendelőt értesíti.

Kalauz.hu Kft. kötelezettséget vállal, hogy ha terhére felróható okok miatt a szolgáltatás meghiúsul, a befizetett díjat visszatéríti, vagy későbbi szolgáltatásba beszámítja.

 

 

4. Prémium-profil későbbi karbantartása, bővítése

 

"Kényelem csomag" előfizetése esetén a Kalauz.hu team vállalja a prémiumprofil folyamatos karbantartását, igény szerinti bővítését, esetenkénti átalakítását, akciós hirdetések felvitelét, cseréjét stb.

Alapelv, hogy az oldal átszerkesztéséhez, bővítéséhez szükséges adatokat, szövegeket, képeket, bannert, videót, letölthető fájlokat a megrendelő biztosítja, a kalauz.hu team kötelessége ezek technikai előkészítésére, szerkesztésére, feltöltésére, formázására, optimális elhelyezésére és a hirdetőoldal testre szabására terjed ki.

Kalauz.hu Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a terhére felróható okok miatt történő meghiúsulás esetén a befizetett díjat visszatéríti, vagy későbbi szolgáltatásba beszámítja.

 

 

5. Látogatottságnövelő optimalizálás megrendelése

 

Megrendelés esetén a kalauz.hu szerkesztősége keresőoptimalizálással, linképítéssel és egyéb technikákkal elősegíti, hogy a hirdetőoldal látogatottsága a lehető legmagasabbra növekedjen.

A szolgáltatás egyszeri díjas, aktuális mértéke a PRÉMIUMELŐFIZETÉS űrlapon található.

A szolgáltatás kizárólag online módon rendelhető meg, a PRÉMIUMELŐFIZETÉS űrlapon.

A megrendelés elküldése után a kapcsolattartó e-mail címére a kalauz.hu team proforma (díjbekérő) számlát küld.

A számla összegének befizetése után a kalauz.hu team a lehető legrövidebb időn belül, de legfeljebb 3 munkanap múlva megkezdi a munkát.

A látogatottságnövelés érdekében a kalauz.hu team a következő műveleteket végzi el:

·      tartalom optimalizálása: megfelelő kulcsszavakra fókuszálja a hirdetőoldal címét, leíró szövegét, kulcsszó-készletét, menüpontjainak szövegezését

·      linképítés 1: linkajánlásokkal, linképítéssel segíti, hogy növekedjen az oldal közvetlen látogatottsága

·      linképítés 2: rámutató webes hivatkozásokkal (linkekkel) javítja az oldal esélyeit arra, hogy a keresőkben – főként a Google keresőben – javuljon az oldal helyezése, és több legyen a látogatója

Az oldal tartalmi optimalizálásának határideje a díj beérkezésétől számított 2 munkahét. A linképítés befejezésének határideje a díj beérkezésétől számított 6 hét (tekintettel arra, hogy a linkajánlásokat sok esetben több hetes várakozás után hagyják jóvá a linkkatalógusok szerkesztői).

Kalauz.hu Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy a terhére felróható okok miatt történő meghiúsulás esetén a befizetett díjat visszatéríti, vagy későbbi szolgáltatásba beszámítja.

 

6. Komplett szolgáltatáscsomagok

 

A következő csomagok közül választhat:

KÉNYELEM CSOMAG
EREDMÉNYNÖVELŐ CSOMAG
EREDMÉNY-MAXIMÁLÓ CSOMAG

A szolgáltatáscsomagok részleteit megtalálja itt: http://kalauz.hu/portal/mediaajanlat

Kérjen tanácsot és egyedi ajánlatot ügyfélszolgálatunktól!