pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

logo

Oriflame kozmetikumok, szépségtanácsadók regisztrálása

Vásárolj 20%-kal olcsóbban, egészítsd ki jövedelmedet minden értékesített termék árának 20%-ával

mobil:
+36302833890
leírás:
Oriflame kozmetikumok, wellnesstermékek katalógusból történő értékesítése, vagy saját célra történő vásárlása.
A tevékenység munka, tanulás, gyes, nyugdíj mellett is végezhető. A jövedelem teljesítményarányos. A katalógusban feltüntetett ár 20%-a az azonnali haszon. Minél több termék kerül értékesítésre, annál több a haszon. Amennyiben nem csak értékesít, hanem másokat is meghív szépségtanácsadónak, akkor a feltételek teljesülése esetén az általuk értékesített termékek után is jár díjazás. 

Katalógus

VÉLEMÉNYEK
AJÁNLOM ÉRTÉKELEM KEDVENCEK KÖZÉ HIBÁT TALÁLTAM
Ajánlom ezt az oldalt ismerősömnek! Szavazok. Értékelek. Véleményt írok! Felveszem az oldat a kedvenceim közé! Hibát, kifogásolható tartalmat találtam!
0 bejegyzés, kattints ide
megosztom a Twitteren!
Akciók
Oriflame kozmetikumok és wellnesstermékek 20%-kal olcsóbban vásárolhatók közvetlenül az Interneten keresztül a katalógusban szereplő ár 80%-áért. Ehhez mindössze egy online regisztrációra van szükség. További részletek az alábbi linken: http://esszeruen.hu/oriflame-egyeb-informaciok
Állásajánlat
Csatlakozz az Oriflame szépségtanácsadók közösségébe az azonnali 20%-os haszonért. A regisztrációt követően a katalógusban feltüntetett ár 80%-áért vásárolhatsz saját részre és értékesítésre. Minél többet értékesítesz, annál nagyobb a haszon, hiszen minden termék katalógusban szereplő árának a 20%-a az azonnali haszon. A havi zsebpénztől kezdődően a főállású bérezésig terjedően csak rajtad múlik, hogy mennyi jövedelmet szerzel.
További részletek az alábbi linken: http://esszeruen.hu/oriflame-egyeb-informaciok
Üzleti ajánlat
Befektetés nélkül azonnali 20%-os haszon! Jelentkezz Oriflame szépségtanácsadónak. Évi 999 Ft-os tagdíj fejében építheted saját karriered három lépcsőben:
1. a katalógusban feltüntetett ár 80%-áért vásárolhatsz, így megtakarítasz 20%-ot
2. értékesíted a termékeket rokonoknak, ismerősöknek, így az azonnali jövedelem a termékek árának 20%-a
3. meghívsz másokat is szépségtanácsadónak és a csoport által értékesített termékek árának meghatározott %-át kaphatod juttatásként.
További részletek az alábbi linken: http://esszeruen.hu/oriflame-egyeb-informaciok
Térkép