pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

logo

Olcsó Költöztetés, Szállítás, Tehertaxi Azonnal Minden nap

Kalmár Tehertaxi Szolgálat

Költöztetés,szállítás,tehertaxi,kiszállítás,fuvarozás,albérleti szállítás. - Óradíjas szállítások 15 perces elszámolással a Hét minden napján!

cím:
Budapest, XIV
III.ker,IV.ker,VI.ker,VII.ker,VIII.ker,IX.ker,X.ker,XI.ker,XIII.ker,XIV.ker,XV.ker,XVI.ker,XVII.ker,XVIII.ker,XIX.ker,XX.ker,XXI.ker,
telefon:
Budapest,Pesterzsébet,Csepel,Kőbánya,Kispest,Soroksár,Kelenföld,Zugló,Békásmegyer,Csillaghegy,Terézváros,Erzsébetváros,Józsefváros,Ferencváros,Újpest,Káposztásmegyer,
fax:
Countys: III,IV,VI,VII,VIII,IX,X,XI,XIII,XIV,XV,XVI,XVII,XVIII,XIX,XX,XXI,
telefon/fax:
XIV.ker, XV.ker, XVI.ker, XVII.ker, XVIII.ker, XIX.ker, XX.ker,
mobil:
06703246888
leírás:
A hét minden napján rendelhet Költöztetést, Szállítást, Tehertaxit 15 perces elszámolással vagy fíx díjon. Budapest területén kiállási díj nélküli fíx díjunk (6,500-7,500.- 1 fő segítségével). Óra díjuk 3,000./óra+kiállás. Bútorok háztartási gépek szállítása Hétvégén is felárak nélkül. Albérleti költözések olcsón csak sofőrős járművel, vagy rakodókkal rendelhetőek. Hívha a 06 70 3246 888 mobil számon. 
VÉLEMÉNYEK
AJÁNLOM ÉRTÉKELEM KEDVENCEK KÖZÉ HIBÁT TALÁLTAM
Ajánlom ezt az oldalt ismerősömnek! Szavazok. Értékelek. Véleményt írok! Felveszem az oldat a kedvenceim közé! Hibát, kifogásolható tartalmat találtam!
0 bejegyzés, kattints ide
megosztom a Twitteren!
Akciók
AKCIÓS SZÁLLÍTÁS - TEHERTAXI 15 PERCES ELSZÁMOLÁSSAL.
Új vagy használtan vásárolt bútorait Hétvégén is akár azonnal kiszállítom vagy elszállítom önnek Budapest egész területén a legolcsóbban, kiállási díj nélküli fix áron, (6500-7500.- 1 fő segítségével) - vagy óradíjjért. (3000.-Ft/óra+kiállás). Rendelhet szállítást a vásárlása közben is. Hívhat hétvégén is felárak nélkül azonnalra a 06-70-324-6888 számon. Rendelhet olcsón csak sofőrös járművet is.
Üzleti ajánlat
Olcsó azonnali Költöztetés,Szállítás,Tehertaxi,Bútorszállítás,Háztartási gépszállítás,Albérleti Költöztetés, Ikea, Kika, Jysk, Rs, Möbelix bútorok kiszállítása a hét minden napján.
Rendelhet olcsón csak járművet is vagy rakodó személyzettel. Óradíjunk 15 Perces elszámolású. Hívhat és rendelhet a 06 70 3246 888 mobilszámon vagy tovább érdeklődhet a http://olcsoszallitaskoltoztetes.hupont.hu web oldalunkon.