pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Itt a tavasz! Nézze át ruhaneműit, kempingcikkeit... KÁRPÁTIA Cipzárjavító
AKCIÓS SZÁLLÍTÁS - TEHERTAXI 15 PERCES ELSZÁMOLÁS... Olcsó Költöztetés, Száll...
Olcsó költöztetés. Akció! Spóroljon ! Itt az olcs... koltoztetunk.com
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, címeres, kaloc... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, kalocsai ajánd... Magyaros ajándéktárgyak ...
Olcsó azonnali Költöztetés,Szállítás,Tehertaxi,Bú... Olcsó Költöztetés, Száll...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: vállalatirányítás
Debrecen
Mit is takar a Benefit Vállalatirányítás? Egyedi szoftvereink közös elnevezése, ahol csak a központi mag azonos, a többi része egyedi fejlesztés a vállalkozás profiljához alakítva. Legyen szó akár fémipari cégről, amely projektirányítási programot akar készíttetni a belső működésük jobb átláthatósága érdekében, de akár építőipari vállalatok, vagy sorozatgyártással foglalkozó cégek munkáját is könnyebbé, hatékonyabbá tehetjük segítségével. Megtervezzük, kifejlesztjük, támogatjuk!
25580 megjelenés / 497 látogató
szavazat
9022 Győr, Budai út 2.
Üzleti informatikával, informatikai szolgáltatások nyújtásával foglalkozunk. Egyedi szoftverek fejlesztését, üzleti folyamatok felmérését, dokumentálását és újraszervezését végezzük. Online vállalatirányítási rendszereket fejlesztünk kis- és középvállalkozások számára. Egyik fejlesztési területünk a mérlegkezelő, mérlegjegykészítő szoftverek programozása és forgalmazása. Megtervezzük és elkészítjük honlapját, tartalomkezelő rendszerét.
27899 megjelenés / 485 látogató
szavazat
6724 Körtöltés u. 34
Vállalatirányitási Rendszerek ERP, CRM, integrált, moduláris felépítés (Számlázás, raktárkezelés, beszerzés, vevők, szállítók, leltár, web... modulok) többnyelvűség, távmunka lehetőség, egyedi fejlesztések, teljes tesreszabás, automata funkciók, e-kereskedelem... Területi képviseleti rendszerek Mobil értékesítési hálózatok teljes tevékenységének lefedésére PDA, notebook verzió Webáruház integráció Webáruház irányítás számlázó-raktárkezelő rendszerből teljes körűen szakember segítsége
9442 megjelenés / 168 látogató
szavazat
2117 Isaszeg, Nagy Sándor u. 49/a
Integrált vállalatirányítási rendszer bevezetés. Rendszergazda szolgáltatás.
4979 megjelenés / 136 látogató
szavazat
1118 Budapest, Somlói út 47/d.
A Mérés Kft. fő tevékenysége: Az üzletviteli mérés és mérésautomatizálás. Röviden összefoglalva ez annyit jelent, hogy egy működő cégben található folyamati- és információs gócpontokon mérési pontokat helyezünk el (ezek lehetnek műszeres vagy informatikai megoldások), amely mérési pontok információt szolgáltatnak a vezetésnek döntéseik során. Nagy különbség a normál audit szemléletű tanácsadói tevékenységhez képest, hogy egy így felépített mérési rendszer folyamatos és hosszú távú informáci
2976 megjelenés / 105 látogató
szavazat
1124 Budapest, Németvölgyi út 64.
7 napos vezetői számvitel képzés angol oklevéllel. Kiscsoportos, gyakorlatorientált kurzus kiváló előadóval. (A nemzetközi számvitel szerepe, funkciója; likviditás, eladósodottság és jövedelmezőség; A befektetett vagyon értékelése; Készletértékelés; Büdzsétervezés; Költséggazdálkodás -Process Costing, Activity Based Costing, Job Costing, Target Costing) A képzés nélkülözhetetlen gyakorlati ismereteket nyújt a pénzügyi kimutatások elemzésére, tervezésre, döntéshozatalra, kockázatkezelésre.
14320 megjelenés / 81 látogató
szavazat
A portál célkitűzése szakmabeli vállalkozások, szakértők, tréning-, tanácsadó- vagy fejvadász cégek bevonásával átfogó kép nyújtása a Six Sigma, Lean, Folyamat- és Projektmenedzsmenttel kapcsolatosan rendelkezésre álló módszerekről és alkalmazásaikról. "Customer is the Centre of the Universe"
18696 megjelenés / 60 látogató
szavazat
A DanubiSoft Kft. a piacon egyedülálló módon teljes megoldást biztosít ügyfelei számára akár termelő akár kereskedő cégről legyen szó. Ez azt jelenti, hogy a vállalatirányítási rendszerünkben megtalálhatóak a teljes kereskedelmi és gyártási folyamatok valamint a készletkezelés és a gyártásoptimalizálás.
1488 megjelenés / 37 látogató
szavazat
A keresés eredménye térképen