pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

2018-ban is munkavégzés esetén díjtalan kiszállás... DUGULÁSELHÁRÍTÁS BUDAPES...
Magyaros termékeinkből az akciós termékeinket itt... Magyaros ajándéktárgyak ...
Mindig jó áron dolgozunk! Konténer rendelés, Sitts...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, címeres, kaloc... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, kalocsai ajánd... Magyaros ajándéktárgyak ...
Ha most hív, 30-40 percen belül az autó ott is va... OLCSÓ KÖLTÖZTETÉS AZONNA...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: szabályzat
7626 Pécs, Király utca 71.
Vadászat a szenvedélyünk! A www.vadaszelet.hu egy híroldal és egy webáruház a hazai vadászoknak. Napi rendszerességgel frissített híreket olvashatnak a vadászat világából, hazai tájakról és élményekről. A weboldal része egy termékkatalógus is, melyben sok és nagy képeket talál a fegyverekről és kiegészítőkről is. A webáruházban használt cikkek közt is böngészhet, és az árakat is feltűntettük. Látogasson meg minket!
1918276 megjelenés / 5547 látogató
szavazat
1138 Budapest, Róbert Károly körút 20.
Könyvelés teljes körű ügyintézéssel, adótanácsadás! Örülne, ha könyvelője szakértelmével segítené üzleti sikerét? Nálunk ez természetes. Vállaljuk, egyéni és társas vállalkozások könyvelését, teljeskörű ügyintézéssel. Kötelezően elkészítendő számviteli szabályzatok elkészítése. Ingyenes adótanácsadás! Számlái után tételdíjat nem számolunk fel! Mi az előnye, ha nálunk könyveltet? Könyvelését szakember, regisztrált mérlegképes könyvelő végzi. Ingyenes adótanácsadást nyújtunk Önnek
577609 megjelenés / 2438 látogató
szavazat
1201 Budapest, Tinódi u. 64.
Nagy gyakorlattal vállaljuk társaságok és egyéni vállalkozók teljes körű ügyintézését, auditálását.
103379 megjelenés / 643 látogató
szavazat
1094 Budapest, Páva u. 6.
EN ISO 9001:2000 Kockázatértékelés, balesetvizsgálat, érintésvédelmi felülvizsgálat, tűzesetek vizsgálata, szabályzatkészítés. Munka- és tűzvédelmi ellenőrzések.
41770 megjelenés / 539 látogató
szavazat
6723.Szeged, Kereszttöltés utca 33.
A társaságunkat 1993-ban alapítottuk és még "élünk".Tevékenységünk változatlan.adótanácsadás,számvitel - könyvelés, cégalapítás(ügyvédi háttérrel),munkaügy, bérszámfejtés,bevallások, jelentések készítése,képviselet. 2007-ben gépeket és programot cserélünk,álladó frissítésekkel és tovább képzésekkel fejlesztjük eszközeinket és tudásunkat.A honlapunkon a változásokat közzétesszük:vállalkozóknak, cégeknek és alapítványoknak,de magánszemélyeknek is(www.naplo93.com/Friss Hírek link alatt).
37182 megjelenés / 403 látogató
szavazat
8000 Székesfehérvár, Erzsébet u. 4.
Tűzvédelem Tűzvédelemmel kapcsolatos tevékenységeink során vállaljuk: • Tűzvédelmi Szabályzat készítését, valamint annak folyamatos felülvizsgálatát, a szükséges módosítások, kiegészítések elkészítését, • Tűzriadó, mentési terv elkészítését, annak folyamatos felülvizsgálatát, a szükséges módosítások átvezetését, • Tűzvédelmi szemlék lebonyolítását, a szemlék jegyzőkönyvének elkészítését, • tűzvédelmi helyzet felülvizsgálatát, • A tűzveszélyes anyagok tárolásának folyamatos ell
13416 megjelenés / 201 látogató
szavazat
1212 Budapest, József Attila u. 69
Tisztelt Érdeklődő! Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás mely kis-és középvállalkozásoknak nyújt teljes körű tűz- és munkavédelmi szolgáltatást, valamint webáruházunk /www.saed.hu/ munkaruházatok, munkavédelmi, tűzvédelmi eszközök forgalmazásával foglalkozik. Elsődleges számunkra, hogy ügyfeleinknek mindig gyors és minőségi szolgáltatást nyújtsunk.
18303 megjelenés / 147 látogató
szavazat
7633 Pécs, Ybl Miklós utca 9.
Több generációs családi vállalkozásként 30 éves szakmai tapasztalatunk van kaputelefon-rendszerek telepítésében, cseréjében és javításában. Ötvöződik nálunk a mély szakmai elhivatottság, az idősebbek kiforrott hozzáértése és a fiatal, fejlődni vágyó lendület. A tevékenységi köreinkben mindig a legjobbra törekszünk, mérnöki pontossággal.
3775 megjelenés / 77 látogató
szavazat
1139 Budapest, Szegedi út 3.
A tűzvédelem szakmai állapotának ellenőrzése, tűzvédelem oktatási tematika készítése, tűzvédelem jogszabályainak való megfelelőség felmérése. Cégünk a tűzvédelem szakmai ellenőrzése során vizsgálja a hatósági elvárásoknak történő megfelelést is.
7696 megjelenés / 72 látogató
szavazat
2120. Dunakeszi Szabadka u. 26.
Privacy Policy Online Services - adatvédelem, adatvédelmi auditálás, adatvédelmi tanácsadás, adatvédelmi oktatás. Közérdekű adatok nyilvánossága, reklámtörvény, szabályzat készítés.
6008 megjelenés / 62 látogató
szavazat
Kapcsolódó kulcsszavak (+ jelre kattintva új kulcsszót adhatsz az előző kereséshez)
Kiválasztott kulcsszavak
Ha szeretnéd vállalkozásodat a Kalauz keresőoldalain INGYEN hirdetni, kattints ide!
A keresés eredménye térképen