pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Biogomba csomag: 3 db Bio Ganoderma őrlemény (20g... Gombakirály Webáruház
Fuvarozást, tereprendezést, lomtalanítást, kipako... Fejér Megyében szállitás...
Magyaros termékeinkből az akciós termékeinket itt... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Sofőr kollégát keresünk láncos konténer szállító ... Konténer rendelés, Sitts...
Viszonteladókat keresünk magyaros, címeres, kaloc... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Fuvarozást, tereprendezést, lomtalanítást, kipako... 0630/361-77-36 lomtalani...
Fuvarozást, tereprendezést, lomtalanítást, kipako... Költöztetés, lomtalanítá...
Viszonteladókat keresünk magyaros, kalocsai ajánd... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: szabályzat
7626 Pécs, Király utca 71.
Vadászat a szenvedélyünk! A www.vadaszelet.hu egy híroldal és egy webáruház a hazai vadászoknak. Napi rendszerességgel frissített híreket olvashatnak a vadászat világából, hazai tájakról és élményekről. A weboldal része egy termékkatalógus is, melyben sok és nagy képeket talál a fegyverekről és kiegészítőkről is. A webáruházban használt cikkek közt is böngészhet, és az árakat is feltűntettük. Látogasson meg minket!
1977972 megjelenés / 5585 látogató
szavazat
1138 Budapest, Róbert Károly körút 20.
Könyvelés teljes körű ügyintézéssel, adótanácsadás! Örülne, ha könyvelője szakértelmével segítené üzleti sikerét? Nálunk ez természetes. Vállaljuk, egyéni és társas vállalkozások könyvelését, teljeskörű ügyintézéssel. Kötelezően elkészítendő számviteli szabályzatok elkészítése. Ingyenes adótanácsadás! Számlái után tételdíjat nem számolunk fel! Mi az előnye, ha nálunk könyveltet? Könyvelését szakember, regisztrált mérlegképes könyvelő végzi. Ingyenes adótanácsadást nyújtunk Önnek
598944 megjelenés / 2444 látogató
szavazat
1201 Budapest, Tinódi u. 64.
Nagy gyakorlattal vállaljuk társaságok és egyéni vállalkozók teljes körű ügyintézését, auditálását.
107885 megjelenés / 660 látogató
szavazat
1094 Budapest, Páva u. 6.
EN ISO 9001:2000 Kockázatértékelés, balesetvizsgálat, érintésvédelmi felülvizsgálat, tűzesetek vizsgálata, szabályzatkészítés. Munka- és tűzvédelmi ellenőrzések.
43585 megjelenés / 539 látogató
szavazat
6723.Szeged, Kereszttöltés utca 33.
A társaságunkat 1993-ban alapítottuk és még "élünk".Tevékenységünk változatlan.adótanácsadás,számvitel - könyvelés, cégalapítás(ügyvédi háttérrel),munkaügy, bérszámfejtés,bevallások, jelentések készítése,képviselet. 2007-ben gépeket és programot cserélünk,álladó frissítésekkel és tovább képzésekkel fejlesztjük eszközeinket és tudásunkat.A honlapunkon a változásokat közzétesszük:vállalkozóknak, cégeknek és alapítványoknak,de magánszemélyeknek is(www.naplo93.com/Friss Hírek link alatt).
39297 megjelenés / 405 látogató
szavazat
8000 Székesfehérvár, Erzsébet u. 4.
Tűzvédelem Tűzvédelemmel kapcsolatos tevékenységeink során vállaljuk: • Tűzvédelmi Szabályzat készítését, valamint annak folyamatos felülvizsgálatát, a szükséges módosítások, kiegészítések elkészítését, • Tűzriadó, mentési terv elkészítését, annak folyamatos felülvizsgálatát, a szükséges módosítások átvezetését, • Tűzvédelmi szemlék lebonyolítását, a szemlék jegyzőkönyvének elkészítését, • tűzvédelmi helyzet felülvizsgálatát, • A tűzveszélyes anyagok tárolásának folyamatos ell
14044 megjelenés / 201 látogató
szavazat
1212 Budapest, József Attila u. 69
Tisztelt Érdeklődő! Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás mely kis-és középvállalkozásoknak nyújt teljes körű tűz- és munkavédelmi szolgáltatást, valamint webáruházunk /www.saed.hu/ munkaruházatok, munkavédelmi, tűzvédelmi eszközök forgalmazásával foglalkozik. Elsődleges számunkra, hogy ügyfeleinknek mindig gyors és minőségi szolgáltatást nyújtsunk.
19233 megjelenés / 147 látogató
szavazat
1139 Budapest, Szegedi út 3.
A tűzvédelem szakmai állapotának ellenőrzése, tűzvédelem oktatási tematika készítése, tűzvédelem jogszabályainak való megfelelőség felmérése. Cégünk a tűzvédelem szakmai ellenőrzése során vizsgálja a hatósági elvárásoknak történő megfelelést is.
8031 megjelenés / 72 látogató
szavazat
2120. Dunakeszi Szabadka u. 26.
Privacy Policy Online Services - adatvédelem, adatvédelmi auditálás, adatvédelmi tanácsadás, adatvédelmi oktatás. Közérdekű adatok nyilvánossága, reklámtörvény, szabályzat készítés.
6330 megjelenés / 63 látogató
szavazat
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 127.
Használja a Jogkövető tudásbázisát és töltse le a rendszeresen frissített szerződés és szabályzat mintákat, hogy vállalkozása napra kész és jogkövető legyen a rendszeres változások sűrűjében.
1215 megjelenés / 62 látogató
szavazat
Kapcsolódó kulcsszavak (+ jelre kattintva új kulcsszót adhatsz az előző kereséshez)
Kiválasztott kulcsszavak
Ha szeretnéd vállalkozásodat a Kalauz keresőoldalain INGYEN hirdetni, kattints ide!
A keresés eredménye térképen