pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Akciós termékeinket megtekintheti a következő lin... Ágynemű, ágyneműhuzat we...
Vállalkozásunk sok éves tapasztalattal rendelkezi... Redőnyjavítás és készíté...
Két külön berendezési tárgy dugulása esetén ha ne... Duguláselhárítás, víz-gá...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, címeres, kaloc... Magyaros ajándéktárgyak ...
GYERE, DOLGOZZ VELÜNK, CSATLAKOZZ BŐVÜLŐ CSAPATUN... Cégek teljeskörű kiszolg...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, kalocsai ajánd... Magyaros ajándéktárgyak ...
Új FAREDŐNYÖK beszerelése kedvezménnyel.A mindenk... Redőnyjavítás és készíté...
Gázpalack házhozszállítás, mindenhez van gázpalac... Saladin - gázpalack, gáz...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: szabályzat
7626 Pécs, Király utca 71.
Vadászat a szenvedélyünk! A www.vadaszelet.hu egy híroldal és egy webáruház a hazai vadászoknak. Napi rendszerességgel frissített híreket olvashatnak a vadászat világából, hazai tájakról és élményekről. A weboldal része egy termékkatalógus is, melyben sok és nagy képeket talál a fegyverekről és kiegészítőkről is. A webáruházban használt cikkek közt is böngészhet, és az árakat is feltűntettük. Látogasson meg minket!
1831324 megjelenés / 5480 látogató
szavazat
1138 Budapest, Róbert Károly körút 20.
Könyvelés teljes körű ügyintézéssel, adótanácsadás! Örülne, ha könyvelője szakértelmével segítené üzleti sikerét? Nálunk ez természetes. Vállaljuk, egyéni és társas vállalkozások könyvelését, teljeskörű ügyintézéssel. Kötelezően elkészítendő számviteli szabályzatok elkészítése. Ingyenes adótanácsadás! Számlái után tételdíjat nem számolunk fel! Mi az előnye, ha nálunk könyveltet? Könyvelését szakember, regisztrált mérlegképes könyvelő végzi. Ingyenes adótanácsadást nyújtunk Önnek
497669 megjelenés / 2430 látogató
szavazat
1201 Budapest, Tinódi u. 64.
Nagy gyakorlattal vállaljuk társaságok és egyéni vállalkozók teljes körű ügyintézését, auditálását.
92011 megjelenés / 615 látogató
szavazat
1094 Budapest, Páva u. 6.
EN ISO 9001:2000 Kockázatértékelés, balesetvizsgálat, érintésvédelmi felülvizsgálat, tűzesetek vizsgálata, szabályzatkészítés. Munka- és tűzvédelmi ellenőrzések.
40523 megjelenés / 537 látogató
szavazat
6723.Szeged, Kereszttöltés utca 33.
A társaságunkat 1993-ban alapítottuk és még "élünk".Tevékenységünk változatlan.adótanácsadás,számvitel - könyvelés, cégalapítás(ügyvédi háttérrel),munkaügy, bérszámfejtés,bevallások, jelentések készítése,képviselet. 2007-ben gépeket és programot cserélünk,álladó frissítésekkel és tovább képzésekkel fejlesztjük eszközeinket és tudásunkat.A honlapunkon a változásokat közzétesszük:vállalkozóknak, cégeknek és alapítványoknak,de magánszemélyeknek is(www.naplo93.com/Friss Hírek link alatt).
32893 megjelenés / 402 látogató
szavazat
8000 Székesfehérvár, Erzsébet u. 4.
Tűzvédelem Tűzvédelemmel kapcsolatos tevékenységeink során vállaljuk: • Tűzvédelmi Szabályzat készítését, valamint annak folyamatos felülvizsgálatát, a szükséges módosítások, kiegészítések elkészítését, • Tűzriadó, mentési terv elkészítését, annak folyamatos felülvizsgálatát, a szükséges módosítások átvezetését, • Tűzvédelmi szemlék lebonyolítását, a szemlék jegyzőkönyvének elkészítését, • tűzvédelmi helyzet felülvizsgálatát, • A tűzveszélyes anyagok tárolásának folyamatos ell
13004 megjelenés / 200 látogató
szavazat
1212 Budapest, József Attila u. 69
Tisztelt Érdeklődő! Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás mely kis-és középvállalkozásoknak nyújt teljes körű tűz- és munkavédelmi szolgáltatást, valamint webáruházunk /www.saed.hu/ munkaruházatok, munkavédelmi, tűzvédelmi eszközök forgalmazásával foglalkozik. Elsődleges számunkra, hogy ügyfeleinknek mindig gyors és minőségi szolgáltatást nyújtsunk.
17516 megjelenés / 145 látogató
szavazat
1139 Budapest, Szegedi út 3.
A tűzvédelem szakmai állapotának ellenőrzése, tűzvédelem oktatási tematika készítése, tűzvédelem jogszabályainak való megfelelőség felmérése. Cégünk a tűzvédelem szakmai ellenőrzése során vizsgálja a hatósági elvárásoknak történő megfelelést is.
7431 megjelenés / 72 látogató
szavazat
2120. Dunakeszi Szabadka u. 26.
Privacy Policy Online Services - adatvédelem, adatvédelmi auditálás, adatvédelmi tanácsadás, adatvédelmi oktatás. Közérdekű adatok nyilvánossága, reklámtörvény, szabályzat készítés.
5759 megjelenés / 59 látogató
szavazat
2030 Érd, Gyula utca 38/2.
Vállalkozásunk két fő tevékenysége az építészeti tervezés, és a tűzvédelmi szolgáltatás. Családi vállalkozásként alakultunk 2010-ben hosszú előzetes tapasztalatszerzés és szakmai munka után. Szakterületeink sok esetben szorosan kapcsolódnak egymáshoz. A munkához való hozzáállásunk, és vele szemben támasztott igényeink is azonosak, így merült fel bennünk a közös cégalapítás gondolata. Célunk minden szakterületen a precíz, minőségi szolgáltatás. Szakmai tapasztalatunkkal, elhivatottságunkkal, és
43869 megjelenés / 49 látogató
szavazat
Kapcsolódó kulcsszavak (+ jelre kattintva új kulcsszót adhatsz az előző kereséshez)
Kiválasztott kulcsszavak
Ha szeretnéd vállalkozásodat a Kalauz keresőoldalain INGYEN hirdetni, kattints ide!
A keresés eredménye térképen