pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

2018-ban is munkavégzés esetén díjtalan kiszállás... DUGULÁSELHÁRÍTÁS BUDAPES...
Magyaros termékeinkből az akciós termékeinket itt... Magyaros ajándéktárgyak ...
Mindig jó áron dolgozunk! Konténer rendelés, Sitts...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, címeres, kaloc... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: raktározás
Komplex HR szolgáltatás 25 év tapasztalattal. Büszkék vagyunk rá, hogy 100 %-ban magyar tulajdonú vállalatként, több mint 130 szakértő kollégánk tapasztalatának és szakmai tudásának köszönhetően az ország egyik piacvezető humán szolgáltató és tanácsadó vállalata lehetünk.
1058 megjelenés / 9 látogató
szavazat
1105. Budapest, Cserkesz utca 31.
A Futár NagyKer Kft-t tulajdonosai azzal a céllal alapították, hogy a futárszolgálati és szállítmányozási piacon ma még egyedülálló lehetőséget biztosítson megbízói részére. A Futár NagyKer tevékenysége során értékesíti különböző belföldi és nemzetközi futárszolgálatok és fuvarozók által kínált kapacitásokat úgy, hogy abból mindig csak a megbízók számára előnyös szolgáltatást veszi igénybe.
146293 megjelenés / 761 látogató
szavazat
1239 Budapest, Európa u. 6. B1.épület
Szolgáltatásaink: Tengeri, légi, közúti szállítmányozás, komplett-, rész- és gyűjtőrakományok szervezése, túlméretes áruk szállítása. Vámkezelés, vámügyintézés, INSTRATAT bevallás, szállítmány-biztosítás, raktározás, polcos raktár több száz négyzetméteren hűtést igénylő és nem igénylő áruk részére. Szükség szerint címkézést és komissiózást is vállalunk. Vám kérdésekkel kapcsolatos tanácsadás.
11710738 megjelenés / 662 látogató
szavazat
Hungary 2049 Diósd, Ipar utca 10.
Nemzetközi és belföldi viszonylatban. 0-24 tonnáig.

Használt gázpalackok cseréje!
17848 megjelenés / 626 látogató
szavazat
2133 Sződliget, Határ út 71.
Nemzetközi és belföldi áruszállítással és fuvarszervezéssel foglalkozunk.
12720 megjelenés / 453 látogató
szavazat
1119 Budapest, Sárbogárdi út 23
Irat, csomag és egyéb küldemény kézbesítése, motorral, sz.gk-val, tgk-val.
61050 megjelenés / 439 látogató
szavazat
3014 Hort, Kossuth út 129.
Szerszámgép Kereskedelem Tevékenységi köreink : - Új és használt fémipari szerszámgépek adás-vétele - Új és használt faipari szerszámgépek adás-vétele - Gépjavítás, felújítás, karbantartás - Gépszállítás, telepítés - Raktározás, bértárolás - Üzemcsarnokok, raktárak bérbeadása - Gépek beszerzése egyedi megrendelés alapján - Gépalkatrészek, segédanyagok forgalmazása - Fémmegmunkálás
21097 megjelenés / 388 látogató
szavazat
1037 Budapest, Bokor utca 9-11.
Cégünk több saját készítésű szoftvert értékesít, melyek (a projekt méretétől függően) viszonylag gyorsan az ön igényeire igazíthatóak. Termékeink közül figyelmébe ajánljuk raktári rendszerünket és személyügyi nyílvántartásunkat. Kétrétegű windows-on futó megoldásainkból talál képekett az oldalunkon, de jelen pillanatban is a webes áttérésen dolgozunk. Ezért a kész termékeinkre is felveszünk webes megrendelését, ha Önöknek erre van szükségük.
6591 megjelenés / 247 látogató
szavazat
1184 Budapest, Lakatos út 61-63.
Tevékenységünk: szállítmányozás, közúti fuvarozás, részrakományok szállítása, nemzetközi fuvarozás, belföldi fuvarozás, speciális fuvarozás.
7136 megjelenés / 219 látogató
szavazat
2051 Biatorbágy, Rozália park 11-14
Tisztelt Hölgyem/Uram! Engedje meg, hogy néhány szóban ismertessem tevékenységünket. Célunk, hogy partnereinket a lehető legszélesebb körben szolgáljuk ki mind a nemzetközi szállítás, szállítmányozás, a vámkezelés, illetve a belföldi fuvarozás kapcsán. Ügyfeleinknek azt a kényelmet kínáljuk, hogy nem kell különböző szállítási feladatok (akár nemzetközi, akár belföldi) és kapcsolódó szolgáltatások miatt több fuvarozó, szállítmányozó céggel tárgyalniuk, kapcsolatban állniuk, hanem ezeket
13584 megjelenés / 205 látogató
szavazat
Kapcsolódó kulcsszavak (+ jelre kattintva új kulcsszót adhatsz az előző kereséshez)
Kiválasztott kulcsszavak
Ha szeretnéd vállalkozásodat a Kalauz keresőoldalain INGYEN hirdetni, kattints ide!
A keresés eredménye térképen