pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

AKCIÓ! - Új vagy használtan vásárolt bútorait Hét... Olcsó Költöztetés Szállí...
2018-ban is munkavégzés esetén díjtalan kiszállás... DUGULÁSELHÁRÍTÁS BUDAPES...
Nézze át őszi-téli ruhaneműit, cipőit, tcsizmáit,... KÁRPÁTIA Cipzárjavító
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, címeres, kaloc... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Szeretnél a viszonteladónk lenni? Egy, netán több... Gyógypapucs webáruház
Gázpalack házhozszállítás, mindenhez van gázpalac... Saladin - gázpalack, gáz...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: megujúló energia
1223 Budapest, Elza utca 2.
38 éves épületgépész szakember vagyok. Több mint 20 éves gyakorlattal, tapasztalattal. Vállalom lakások, irodák, családi házak épületgépészeti felújítását, kivitelezését. A megújuló energiák közül: napkollektorok, napelemek, hőszivattyús rendszerek telepítése, beüzemelése. Továbbá tevékenységi körünkbe tartozik klímaberendezések telepítése beüzemelése,karbantartása, javítása. Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes helyszíni felméréssel tudok a Megrendelők szolgálatára állni.
1347642 megjelenés / 1403 látogató
szavazat
Teljes körű kivitelezések és javítások, valamint napenergia hasznosítás. Fűtésszerelés, központi fűtés szerelése, javítása.
149225 megjelenés / 937 látogató
szavazat
8500 Pápa, Török Bálint utca 8-10.
ENERGIATAKARÉKOS MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLUNK ● Cégadatbázisunk ingyenes regisztrációs lehetőséget kínál -most és a jövőben is- valamennyi energiahatékonysági piacon érdekelt vállalkozásnak, akik motiváltak a környezetvédelem hatékonyabbá tételében. ● Célunk, hogy alternatív megoldásokat kínáljunk a megújuló energia hasznosítás sokoldalú felhasználási lehetőségeinek bemutatásával és ezzel hozzájárulhatunk a jövőben egy környezettudatos energiagazdálkodás és energiafelhasználás megteremtéséhez.
45853 megjelenés / 166 látogató
szavazat
1037 Budapest, Bécsi út 588. B. épület
A Renesco Kft fő profilja energia-megtakarítási projektek előkészítése és kivitelezése. A beszerelt eszközökkel gázt és el.áramot takarítunk meg. INGYENES műszaki és gazdaságossági pénzügyi felmérést készítünk Önnek. A finanszírozásban és pályázatok igénybevételében is segítséget nyújtunk illetve energiatanúsítványát is elkészítjük!
35060 megjelenés / 78 látogató
szavazat
1077 Budapest, Király u. 43-45. I/14.
Az EnAcTeam az energia- és közmű piacon együttműködő szakértői tanácsadó cégek ernyőszervezete. Együttműködésünket 2009-ben alakítottuk ki, és azóta nyújtjuk szolgáltatásainkat közösen a villamosenergia-, földgáz-, víz- és egyéb közmű szektorokban tevékenykedő ügyfeleinknek. Szolgáltatásaink köre a következőkre terjed ki: - Energiapiaci elemzések készítése - Közüzemi cégek szervezeti hatékonyságának felülvizsgálata - Ügyfélszolgálatok fejlesztése - Energiabeszerzések támogatása
20762 megjelenés / 70 látogató
szavazat
2800 Tatabánya Gál István Lakótelep 219.
Napelem rendszer szerelés minőségi alkatrészek beépítésével,garanciával.Napelem rendszereinket főként Tatabánya(Komárom-Esztergom megye) és Budapest(Pest megye) területén telepítjük. Napelem rendszer szerelés Tatabánya és Budapest körzetében. napelem, napelem rendszer, napelem rendszer szerelés, napelem rendszer szerelés Tatabánya, napelem rendszer szerelés Budapest, napelem Tatabánya, napelem Budapest www.napelem-rendszer.eu
34711 megjelenés / 55 látogató
szavazat
6000 Kecskemét Máriahegy u.113/a
Épületgépészeti kivitelezés. Napkollektor gyártás. Megújuló energia.Hőszivattyú, szélerőgépek, komplett technológiák. Tervezés, kivitelezés.
11977 megjelenés / 43 látogató
szavazat
2045 Törökbálint, Károlyi M. u. 13.
Az Agri-Pellet Kft már több mint egy évtizede sikeresen működő magyar vállalkozás a biomassza fűtés területén: agripelletet gyárt és értékesít, illetve az olasz CTPasqualicchio és a lengyel SAS biomassza kazánok forgalmazója, mindenre kiterjedő támogatási rendszerrel. Pelletálási tapasztalatainak köszönhetően sokan bízzák meg cégünket pelletáló üzemek tervezésével és kivitelezésével. Maga az Agri-Pellet Kft. is több telephelyen gyárt pelletet ( az agripelleten kívül takarmány pelletet).
5936 megjelenés / 19 látogató
szavazat
Tudja-e Ön, hogy menyi energiát pazarol el évente? Egy kis oda figyeléssel 30-40%-kot is megtakaríthat. Lemondás nélkül, kiadás átcsoportosítással, kedvező beruházási költséggel mind ez megvalósítható, elérhető. A lényeg a részletekben van. Nem szeretne egy magas rezsi költség terhektől mentesebb jövőt? A mai kor igényeinek megfelelően, cégünk olyan hosszú távú befektetést kínál önnek, ami hatékony, nagy üzembiztonságú, tiszta és megbízható megoldásokat nyújt a használati meleg víz , elektrom
2766 megjelenés / 11 látogató
szavazat
Kapcsolódó kulcsszavak (+ jelre kattintva új kulcsszót adhatsz az előző kereséshez)
Kiválasztott kulcsszavak
Ha szeretnéd vállalkozásodat a Kalauz keresőoldalain INGYEN hirdetni, kattints ide!
A keresés eredménye térképen