pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Diego Angyalföld Áruházban állandó és havi akciók... Diego Angyalföld Budapes...
2018-ban is munkavégzés esetén díjtalan kiszállás... DUGULÁSELHÁRÍTÁS BUDAPES...
Bútorok szállítása olcsó FIX DÍJJAL vagy ÓRADÍJJA... AZONNALI BÚTORSZÁLLÍTÁS ...
összes
Az oldalunkot ingyen bingó játékok és kvíz játéko... Picur Ajándék Kft, Licit...
összes
Gázpalack házhozszállítás, mindenhez van gázpalac... Saladin - gázpalack, gáz...
Új vagy használtan vásárolt HÁZTARTÁSI GÉPEIT Hét... AZONNALI BÚTORSZÁLLÍTÁS ...
Ha most hív, 30-40 percen belül az autó ott is va... AZONNALI KÖLTÖZTETÉS BÚT...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: kapu
8000 Székesfehérvár, Móri út 154./A
Cégünk az Inoxmester Team Kft. első sorban rozsdamentes acél (INOX) és alumínium termékek tervezésével, gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. Cégünk felkészült az egyedi, kis sorozatú és a nagy sorozatban gyártott termékek előállítására is. Mindhárom gyártói volumenhez megfelelő referenciákkal rendelkezünk. Műhelyünk jól felszerelt gépparkkal és szakember gárdával rendelkezik. Tekintse meg weboldalunkat!
2128 megjelenés / 16 látogató
szavazat
III. Kerület
Amit a fémmegmunkálásról tudni kell, azt harmincévnyi szakmai gyakorlattal tudom vállalni. Dolgoztam nagy cégekben, mint minősített hegesztő. Ezek a közé sorolhatom az angyalföldi hajógyárat, a Ganz Máv-agot, majd az újabb cégek esetében a GE-t, Siemens-t, Knorr Bremsét, Krausét. Minősítéseim sok eljárásból vannak, így hegesztek rozsdamentest, savállót, szénacélt, alumíniumot, forrasztok öntvényt, rezet, bronzot. Szerszámaimat nyugodtan mondhatom ipari minőségűeknek. Hegesztés a vékonytól a vas
305068 megjelenés / 5335 látogató
szavazat
Kertápolás, fűnyírás, sövényvágás, bozót irtás. Társasházak, lakóparkok egész évi gondozása. Kerítések, kapuk /kovácsoltvas elemekből/ készítését vállalom kedvező áron.
245797 megjelenés / 1636 látogató
szavazat
1171 Budapest, Frézia u. 16.
Cégünk 1994-ben alakult garázskapuk, kapunyitó automatikák, ipari kapuk, ipari sorompók értékesítésére, telepítésére, szervizelésére. A Princz és Társa BT. kizárólag kiváló minőségű, márkás termékeket használ és telepít. Ezzel is igyekszünk ügyfeleink számára a jó minőséget biztosítani. Termékeinkre és Munkánkra 1 év teljes körű garanciát vállalunk. Vállalkozásunk számtalan referenciával rendelkezik mind az ipar, mind pedig a magánszférában (Jászberényi Kórház, Info Park sorompós rendszerei st
56965 megjelenés / 854 látogató
szavazat
1222 Budapest, Pannónia u. 30.
Elektromos kertkapuk, kovácsoltvas kerítések, korlátok, lépcsők, lakatosmunkák garanciával. Rozsdamentes korlátok!

31111 megjelenés / 774 látogató
szavazat
8200 Veszprém, Láhner György u. 16
A megfelelő kapu és kerítés véd, díszít és emeli az ingatlan értékét. Az általunk gyártott és forgalmazott gondozásmentes kapuk, kerítések, korlátok, kerítésrendszerek tartós, elegáns és biztonságos termékek. Böngésszen áruházunkban a nap 24 órájában, írja meg kérdéseit, lépjen kapcsolatba szakképzett kollégáinkkal. A vásárlást és a választást több száz kerítés kép, részletes termékleírások, a gyakori vásárlói kérdések közzététele, cikkek és információk és díjmentes szaktanácsadás segíti.
24330 megjelenés / 649 látogató
szavazat
1196 Budapest, Jáhn Ferenc u. 102.
Nyitva tartás: H-P. 8.00-16.00; Szo. 8.00-13.00 Sürgős esetben (ajtómentés, csőtörés, stb.) telefonos egyeztetés esetén, ettől eltérő időpontban is állunk kedves megrendelőink rendelkezésére!
311968 megjelenés / 596 látogató
szavazat
2600 Vác, Széchenyi utca
Vállaljuk : kerítések ,kapuk , automatikák telepítését , meglévő rendszerek felújítását , elbontását! Az országban azon kevés vállalkozások egyike vagyunk ,akik kimondottan kerítéssel és a hozzá kapcsolódó dolgokkal foglalkozik ! Profilunkba tartozik: Kőkerítés, fakerítés, fémkerítés, kovácsoltvas kerítés, drótkerítés, vadháló ,úszókapu,tolókapu,szárnyas-kapu,automatika,kaputelefon,stb.
35217 megjelenés / 538 látogató
szavazat
1097 Budapest, Bárd u. 2.
Nyílászárók és árnyékolók forgalmazása és beépítése. Leírás: Külső-belső nyílászárók műanyag, alu, fa, árnyékolástechnika alapkategóriától a luxusig. Budapest és vonzáskörzetében ingyenes felméréssel, tanácsadással, rövid határidőkkel. Beépítést és teljes körű helyreállítást és szervizelést is vállalunk.
447742 megjelenés / 442 látogató
szavazat
1222 Budapest, Kiránduló u. 48/A
KAPUTECHNIKA: garázs, kertkapuk, utólagos automatizálással is. Rácsok, lépcsők, nehéz acélszerkezetek, TETŐFEDÉLSZÉKEK KÉSZÍTÉSE GARANCIÁVAL.
33954 megjelenés / 435 látogató
szavazat
Kapcsolódó kulcsszavak (+ jelre kattintva új kulcsszót adhatsz az előző kereséshez)
Kiválasztott kulcsszavak
Ha szeretnéd vállalkozásodat a Kalauz keresőoldalain INGYEN hirdetni, kattints ide!
A keresés eredménye térképen