pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Mindig jó áron dolgozunk! Konténer rendelés, Sitts...
Itt a nyár! Nézze át ruhaneműit, kempingcikkeit, ... KÁRPÁTIA Cipzárjavító
Diego Monor Áruházban állandó és havi akciók, aká... Diego Monor a monori Tes...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, címeres, kaloc... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: kamera rendszer
6728 Szeged Nagyszombati utca 41.
A Doktor-Alarm Kft. 2004-ben alakult, és főleg elektronikus vagyonvédelemmel foglalkozik. Cégünk tevékenysége szerteágazó, a biztonságtechnikától a kapuvezérlés technikán, a GSM és GPRS kommunikáción át, az IP alapú beléptető rendszereken keresztül a mobil alkalmazásokig kiterjed. Napjainkban egyre inkább ezen rendszerek komplex alkalmazása jelent megfelelő biztonságot, és kényelmet. A technika gyors fejlődése adta lehetőségek kihasználásával törekszünk szolgáltatásainkat kényelmesebbé tenni.
74292 megjelenés / 192 látogató
szavazat
Kiváló kamera rendszerek a bolti ár alatt, szereld magad csomagban vagy telepítve! Üzletek, ingatlanok, otthonok megfelelő védelmére, szerettei családja biztonsága érdekében, eljött az idő, hogy beszerezzen egy kamera rendszert most! Minőségi Analóg biztonsági kamera rendszerek, IP kamera rendszerek, HD-SDI kamera rendszerek! Válassza Ön is a jobbat, olcsóbban!
2306 megjelenés / 78 látogató
szavazat
2119 Pécel Rákóczi u. 40
Első vagyonvédelmi webáruház, mely komplett szereld magad kamera rendszer csomagokat értékesít, így megtakaríthatja a drága szerelési költségeket, mégis egy kitűnő alapról kezdheti a megfigyelő rendszer kiépítését, ugyanis szerelt kábellel, beszerelt HDD.-vel és minden szükséges részegységgel, kompletten tudja megrendelni. Emellett, riasztó rendszerek, kaputelefon rendszerek, beléptető rendszerek és egyéb gyengeáramú és számítástechnikai termékeket is vásárolhat, mindezeket,a lehető legkiválóbb
910468 megjelenés / 37 látogató
szavazat
1108 Budapest Újhegyi út 14.
Megfigyelő és betörésjelző rendszerek tervezését, telepítését, karbantartását garanciával vállaljuk. Panellakástól a családi házig, nyaralóktól a luxus ingatlanokig, kis üzletektől a nagy cégekig. Vállaljuk továbbá a telepített megfigyelő rendszerek a törvény által előírt, Nemzeti Adatvédelmi Hivatalnál regisztrált adatkezelését. Ha nem tudja mivel és hogyan szeretné védeni tulajdonát, munkatársaink ingyenes felmérés során adnak javaslatot.
8513 megjelenés / 29 látogató
szavazat
5820 Mezőhegyes, Petőfi sétány 4/1.
Cégünk gyors, rugalmas megoldást nyújt a számítástechnika minden területén. Szolgáltatásaink: Biztonság technikai rendszerek tervezése, kivitelezése és üzemeltetése Átalánydíjas rendszergazda szolgáltatás Eseti rendszergazda szolgáltatás Strukturált hálózatok tervezése és kivitelezése Számítógépek szervizelése
82958 megjelenés / 19 látogató
szavazat
1073 Budapest, Kertész utca 29.
A vezeték nélküli biztonsági kamera rendszerek megoldást jelentenek mindazoknak, akik anélkül szeretnék otthonukat biztonsági rendszerrel felszerelni, hogy a falat lyukakkal, valamint kábelekkel kelljen elcsúfítani. A vezeték nélküli kamerák esetében nincs szükség a kamerák, és a rögzítő egység összekötésére, egyetlen központi táp biztosítása mellett önálló működésre képesek. Az oldalon részletes technikai és műszaki leírásokon keresztül ismerkedhet mindenki ezekkel a praktikus rendszerekkel.
3005 megjelenés / 17 látogató
szavazat
1108 Budapest, Újhegyi út 14
Az MNS Védelem Kft / Őrszem program cégeknek, magánszemélyeknek és társasházaknak kínálja biztonságtechnikai rendszereit. Kamera és 24 órás távfelügyeleti rendszerein kívül analóg, digitális és videós beléptető rendszereket is telepít. Ezen szolgáltatásokat nemcsak a személy és vagyonvédelemre lehet használni , hanem egyéb ellenőrzési célokra is.
1494 megjelenés / 13 látogató
szavazat
Cégünk biztonsági kamera rendszerek árusításával, telepítésével foglalkozik. Webáruházunkban egyaránt megtalálhatóak az analóg biztonsági kamera rendszerek, valamint az IP kamera rendszerek széles választéka, ezen rendszerek kiegészítői, és egyéb biztonságtechnikai készülékek, alkatrészek. Termékeinkről részletes technikai, és műszaki leírás olvasható a weboldalon, valamint e-mailban, és telefonon egyaránt tapasztalt kollégáink minden felmerült kérdést megválaszolnak.
3777 megjelenés / 12 látogató
szavazat
A keresés eredménye térképen