pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Fuvarozást, tereprendezést, lomtalanítást, kipako... Fejér Megyében szállitás...
Diego Csömör Áruházban állandó és havi akciók, ak... Diego Csömör a csömöri A...
2018-ban is munkavégzés esetén díjtalan kiszállás... DUGULÁSELHÁRÍTÁS BUDAPES...
összes
Sofőr kollégát keresünk láncos konténer szállító ... Konténer rendelés, Sitts...
Viszonteladókat keresünk magyaros, címeres, kaloc... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Vállalom egyéni vállalkozások, cégek számviteli f... Könyvelés Keszthely
Fuvarozást, tereprendezést, lomtalanítást, kipako... Lomtalanitás,szállitás,t...
Fuvarozást, tereprendezést, lomtalanítást, kipako... Fejér Megyében szállitás...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: ip kamera
4026 Debrecen, Péterfia utca 30.
Az Alarm Wachter Kft. több mint 20 éve van jelen a biztonságtechnikai szakmában. Teljes körű megoldásokat kínálunk a riasztó, tűzjelző, beléptető rendszerek és a klímatechnika területén. A biztonsági rendszerek tervezésétől kezdve a kivitelezésen át a karbantartást és a javítást is vállaljuk. Berendezéseinket mindig az adott objektum helyi adottságainak megfelelően telepítjük. Minőségi termékeink közül mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet.
38165 megjelenés / 225 látogató
szavazat
2800 Tatabánya, Gál István Lakótelep 219.7/30., 1056 Budapest
Biztonságtechnika. Vállaljuk Tatabánya és Budapest körzetében minden lakás, családi ház, üzem, telephely, gyár, bolt, üzlet, nyaraló, telek riasztó rendszer- kamera rendszer telepítését-szerelését-szervizelését-karbantartását.Tatabánya - Budapest Komárom-Esztergom megye. Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Bicske, Esztergom,
29312 megjelenés / 106 látogató
szavazat
9600 Sárvár, Batthyány u. 63.
A biztonságtechnikai piacon Cégünk magas szintű szolgáltatásaival van jelen. Megtervezzük, telepítjük, üzemeltetjük és karbantartjuk a következő biztonságtechnikai rendszereket. Riasztórendszerek, tűzjelzők, beléptetőrendszerek, fémdetektorok, csomagvizsgáló röntgenek, kamerarendszerek. Széleskörű tevékenységünk révén több, mint 15 éves szakmai tapasztalatunk garantálja megrendelőink elégedettségét. Referencia listánkon bankok, bankfiókok, követségek, kormány hivatalok, elektronikai gyártók, ipa
47408 megjelenés / 102 látogató
szavazat
2161 Csomád, Zahora u. 15.
Biztonsági kamerák, megfigyelő kamera rendszerek, térmegfigyelő kamerák értékesítése szerelése és telepítése. IP kamerák, infra kamerák és rögzítő egységek nagy választékban. Bízzon szaktudásunkban, amennyiben megfigyelő rendszert, riasztót keres. Díjmentes felmérés és szaktanácsadás Budapesten és Pest megye egész területén. Biztonsági megfigyelő kamera rendszerek a legjobb áron! Keresse akcióinkat.
15860 megjelenés / 88 látogató
szavazat
2119 Pécel Rákóczi u. 40
Első vagyonvédelmi webáruház, mely komplett szereld magad kamera rendszer csomagokat értékesít, így megtakaríthatja a drága szerelési költségeket, mégis egy kitűnő alapról kezdheti a megfigyelő rendszer kiépítését, ugyanis szerelt kábellel, beszerelt HDD.-vel és minden szükséges részegységgel, kompletten tudja megrendelni. Emellett, riasztó rendszerek, kaputelefon rendszerek, beléptető rendszerek és egyéb gyengeáramú és számítástechnikai termékeket is vásárolhat, mindezeket,a lehető legkiválóbb
911133 megjelenés / 38 látogató
szavazat
Vállalkozásunk vagyonvédelmi termékek kis-, és nagykereskedelmével foglalkozik. Riasztórendszerek, megfigyelőrendszerek, tárak, lakatok, kaputelefonok. Fő termékvonalunk a HIKVISION termékek megfigyelő rendszerei és kaputelefonjai. Kiszolgálunk viszonteladó és telepítő partnereket is.
16457 megjelenés / 14 látogató
szavazat
Cégünk biztonsági kamera rendszerek árusításával, telepítésével foglalkozik. Webáruházunkban egyaránt megtalálhatóak az analóg biztonsági kamera rendszerek, valamint az IP kamera rendszerek széles választéka, ezen rendszerek kiegészítői, és egyéb biztonságtechnikai készülékek, alkatrészek. Termékeinkről részletes technikai, és műszaki leírás olvasható a weboldalon, valamint e-mailban, és telefonon egyaránt tapasztalt kollégáink minden felmerült kérdést megválaszolnak.
4183 megjelenés / 12 látogató
szavazat
Elsősorban Internettel el nem látott távoli objektumok, külterületek kamerás megfigyelésére biztosít teljes körű megoldást a Mobileguard videó távfelügyeleti rendszer. Többféle funkciójú IP kamerákat és kiegészítő szolgáltatásokat egyaránt tartalmazó átfogó megoldás távmegfigyelési feladatokra. A távoli helyszínen HD minőségű felvételeket rögzít folyamatosan, emellett korlátlan mobil Internetes csatlakozáson keresztül biztosítja a folyamatos hozzáférést vagy a felhő alapú tárolást.
2054 megjelenés / 11 látogató
szavazat
1033 Budapest, Szőlőkert u. 13.
Cégünk, az ASTAL SECURITY TECHNOLOGIES Kft., új disztribútor a magyarországi biztonságtechnikai piacon. Új piaci szereplőként célunk ügyfeleink teljes körű kiszolgálása és támogatása. Hiszünk benne, hogy a szakmai tréningek, a kivételes ügyfélkezelés, a megfelelő technikai támogatás és a gyors garanciális ügyintézés sikerre viszi telepítőinket. Széleskörű, gondosan összeállított termékpalettánkat úgy alakítottuk ki, hogy csak magas minőségű, kiváló ár-érték arányú termékek szerepeljenek benne.
7527 megjelenés / 8 látogató
szavazat
1033 Budapest, Szőlőkert u. 13.
Cégünk az Astal Security Technologies Kft. teljes körű biztonságtechnikai szolgáltatást nyújt telepítő és viszonteladó partnereinek. Termékeink között IP, analóg és AHD kamerarendszereket, tűzjelzőrendszereket, beléptetőrendszereket és riasztórendszereket, valamint kiegészítőket talál. Bemutatótermünkben minden általunk forgalmazott eszköz megtekinthető és kipróbálható.
4150 megjelenés / 8 látogató
szavazat
Kiválasztott kulcsszavak
Ha szeretnéd vállalkozásodat a Kalauz keresőoldalain INGYEN hirdetni, kattints ide!
A keresés eredménye térképen