shemale-hd.net shemaleup.net trannyup.com INTERNETKÁVÉZÓ - KALAUZ.HU

pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Feleslegessé vált kacatait INGYEN elszálitom!! Va... Most Fejér Megyében lomt...
Vállalkozásunk sok éves tapasztalattal rendelkezi... Redőnyjavítás és készíté...
Fuvarozást, tereprendezést, lomtalanítást, kipako... Most olcsón lomtalaníth...
összes
Kérjük villanyszerelési hibaelhárítással foglalko... TRIMEN THERMOVILL Villan...
A Celsius-R Kft. gázkészülékek javításával, szerv... Junkers szerviz Budapest
összes
Vas-fémhulladék és színesfém , Roncsautó , Elektr... VAS - FÉM HULLADÉK KATAL...
Gázpalack házhozszállítás, mindenhez van gázpalac... Saladin - gázpalack, gáz...
Celsius-R Kft. JUNKERS,BOSCH,FÉG,BERETTA Márkasze... Junkers szerviz Budapest
összes
Kiválasztott kulcsszavak: internetkávézó
Budapest, XI. ker., Karinthy Frigyes út 20
Kávézónk Budapesten a XI. kerület szívében, a 6-os villamos végállomása és a Budafoki úti megálló között, a Móricz Zsigmond körtértől 5 percre található. Széles sávú internettel, helyben sütött, friss péksüteményekkel, üdítővel, kávéval, koncert- és színházjegyekkel, telefonfeltöltési lehetőséggel és egyéb szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket. Nyitvatartás: Hétfő-Péntekig 07-21-ig, Szombaton és Vasárnap 12-20-ig.
32269 megjelenés / 1804 látogató
szavazat
1032 Budapest, Zápor u. 69.
Nyitva: minden nap: 12-23 óráig CSALÁDIAS HANGULAT, ÍZLETES ÉTELEK, FINOM ITALOK! Dohányfüsttől mentes, légkondicionált különtermünk tökéletesen alkalmas (20-25 fő részére) családi, baráti összejövetelek, vagy céges rendezvények lebonyolítására. Tavasztól őszig virágokkal, dús növényzettel körülvett teraszon, jéghideg Pilsner Urquell, vagy Hofbrau csapolt sörrel várjuk Önöket. Rendszeresen megújuló napi ajánlatunk, a hagyományok mellett a modern ízek világba is elkalauzolja Önöket.
852095 megjelenés / 1197 látogató
szavazat
6769 Pusztaszer
Ganoderma gomba tartalmú, lúgosító termékek internetes forgalmazása (kávé, tea, forró csoki, táplálékkiegészítők).
22182 megjelenés / 572 látogató
szavazat
1074 Budapest, Rákóczi út 54.
Fergeteges karaoke buli minden csütörtökön, pénteken és szombaton Budapesten, az RC Café-ban. Gyere el barátaiddal és éld át az igazi karaoke feelinget színpadon állva, Elvis mikrofonnal a kezedben és profi hangosítással a hátad mögött! A hangulat fokozása érdekében állandó italakciókkal várunk Titeket! Jelenleg a régi nagy kedvencünk: 1=2 Fernet akció 490Ft-ért egész éjjel! Érdemes kipróbálni! Asztalfoglalás esetén pedig éjfélig 300Ft a Jagermeister, szóval az asztalfoglalás ajánlott.
40772 megjelenés / 503 látogató
szavazat
1045 Budapest, Árpád út 183-185.
Szeretettel várjuk Segafredo kávézónkban! Ahol széles ital- és hideg-meleg szendvicsválaszték várja Önöket! Állandó Internet. Nyomtatás, fénymásolás, nyáron kellemes terasz, rendezvények szervezése, karaoke. Nyitva tartás: H-V. 10-24 óráig.

10122 megjelenés / 447 látogató
szavazat
1048 Budapest, Bőröndös u. 12.
Jöjjön el Ön is megújult kávézónkba, ha meg kíván inni egy kávét vagy üdítőt, internetezni, játszani szeretne, ajándékot, könyvet kíván venni, olcsón akar telefonálni, vagy csak úgy, ha erre jár! - internet böngészés - játék, LAN party-k - géphasználat: 250 Ft./óra - hangulatos környezet - kávék, teák, üdítők, édességek - full HD LCD monitorok - 10 ft/perces telefonálás - csocsó asztal - számítógép-alkatrészek - számítógépek egyedi igény szerint - számítógépek szervizelése, javítása
23906 megjelenés / 413 látogató
szavazat
1132 Budapest, Váci út 6.
Nyitva tartás: non-stop, azaz 0-24h
10148 megjelenés / 410 látogató
szavazat
1013 budapest krisztina krt 37
A DXN, malajziai központjából irányítva sikeresen megvalósítja a "One Dragon", "One World One Market" and "One Mind" koncepciót. A DXN a gomba termesztésétől, feldolgozástól, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli. A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcs minőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársainak sikerességét.A DXN ganoderma ültetvénye 70 hektáros területen fekszik. Ez a legnagyo
20748 megjelenés / 374 látogató
szavazat
A keresés eredménye térképen