pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Diego Monor Áruházban állandó és havi akciók, aká... Diego Monor a monori Tes...
Csapatorvosi feladatot elvállalok. Sportesemények... Dr. Hittner Gábor sebész...
Akcióinkat megtalálhatja az alábbi link alatt: ht... VÁGÁSSY OPTIKA
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, címeres, kaloc... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: humánstratégia
Mi is a controlling? A controlling szemlélet a cél-orientáltságot, a költség-orientáltságot, valamint a szűk keresztmetszetet vizsgálja a jelenben a vállalat jövőjére irányulóan. A controlling képzéseket ajánljuk az operatív controllinggal foglalkozóknak. A vállalkozás menedzserei, vezető munkatársai számára is hasznos a controlling filozófiájának és módszereinek gyakorlati ismerete a stratégiai célok megvalósítása érdekében.
3953 megjelenés / 134 látogató
szavazat
1123 Budapest, Minta u. 18.
A Sämling 1989 óta legmarkánsabban az adó-pénzügy-számvitel oktatásaival, továbbképzéseivel, konferenciáival vált ismertté a mostanáig csaknem 30000 résztvevő, hallgató előtt, akik mintegy tízezer intézménytől, vállalattól vettek részt programjainkon.
3759 megjelenés / 76 látogató
szavazat
8000 Székesfehérvár, Petőfi S. u. 1.
A Possum 2007 Bt. egy elsősorban pályázatírással, munkaerő közvetítéssel, humán-erőforrás tanácsadással foglalkozó székesfehérvári mikrovállalkozás. Irodánkat felkereső ügyfeleinknek teljeskörű pályázati projektszolgáltatást kívánunk nyújtani, tervezéstől a projekt lezárásáig. Munkaerő-közvetítési tevékenységünk bel- és külföldre irányul. Szolgáltatásainkat cégek és magánszemélyek is igénybe vehetik. Humán-erőforrás tanácsadás szolgáltatásunkat kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk.
9053 megjelenés / 53 látogató
szavazat
A keresés eredménye térképen