pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Diego Csömör Áruházban állandó és havi akciók, ak... Diego Csömör a csömöri A...
Diego Monor Áruházban állandó és havi akciók, aká... Diego Monor a monori Tes...
AKCIÓS - Azonnali Bútorszállítás Budapest terület... AZONNALI KÖLTÖZTETÉS BÚT...
összes
Az oldalunkot ingyen bingó játékok és kvíz játéko... Picur Ajándék Kft, Licit...
összes
Termék eladás, 20 % jutalékért. Az internet térn... Picur Ajándék Kft, Licit...
Ha most hív, 30-40 percen belül az autó ott is va... AZONNALI KÖLTÖZTETÉS BÚT...
Gázpalack házhozszállítás, mindenhez van gázpalac... Saladin - gázpalack, gáz...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: harcművészet
1152 Budapest, Széchenyi tér 13.
A Czabán Általános Iskola és Óvodában nyílik lehetőség a Ju-Jitsu harcművészet tanulására Sensei Bogya Péter vezetésével (Yoshimi Ju-Jitsu International). A ju jitsu jelentése lágy harcművészet. Nem azért lágy, mert egyszerű, hanem azért, mert a folyamatosságra épül.- Maga a művészet Japánból ered és kb. 2500 éves múltra tekint vissza. Ez a küzdősportok alapja, ebből fejlődött ki a karate, és a többi keleti küzdősport. Időpontok: www.tigersports.hu vagy www.facebook.com/vihartigris oldalon!
16334 megjelenés / 123 látogató
szavazat
1085 Budapest, Rökk Szilárd u. 7.
Kiváló kondíció és a leghatékonyabb önvédelmi technikák egy ökölvívással kombi- nált Kung fu stílustól. Egyedülálló tulajdonsága, hogy technikai gyűjteménye tel- jesen a fizikai törvényekre és az emberi anatómiára épül, ezért gyakorlóit a leg- gyorsabb és legerősebb mozdulatokkal ruházza fel. Elsajátítása nem igényel nagy hajlékonyságot, vagy különleges testi adottságokat.G Gyermek edzések 8-12 éves korig a belvárosban. GYERE ÉS VEGYÉL RÉSZT EGY PRÓBATRÉNINGEN!
13920 megjelenés / 76 látogató
szavazat
Karate
101
1113 Budapest, Laufenauer utca 1.
Csapatunk Budapesten, a XI. kerületben 2 felnőtt és 5 gyerekcsoportjának 3 helyszínen tartunk Kyokushin Karate edzéseket, amelyekhez folyamatos tagfelvételt biztosítunk minden érdeklődő számára. A hétköznapi edzéseket számos további program színesíti: - edzőtáborok, szemináriumok, - övvizsgák, - közösségi programok (kirándulás, múzeumlátogatás, egyéb sportok kipróbálása), - bemutatók, - versenyek formagyakorlatban és küzdelemben (részvétel, szervezés).
3352 megjelenés / 22 látogató
szavazat
1013 Budapest Krisztina körút 59/b
A Központi Budo Akadémia elsősorban olimpiai és szabadidős küzdő sportokkal, harcművészetekkel foglalkozik. Egyesületünkben főképp JIU- JITSU, valamint JUDO oktatás zajlik, mely szakosztályokba már öt éves kortól lehet csatlakozni. Az Akadémia a fent nevezett oktatásokon kívül BOX és GRAPPLING edzéseket is vezet. Várunk a Dojo-ban! Bemutatkozó videónk elérhető az alábbi internetes címen: https://www.youtube.com/watch?v=IXlabRsnj7U Honlapunk: www.budoakademia.com/ facebook.com\budoakademia
7487 megjelenés / 18 látogató
szavazat
A Shurenkan Aikido Sportegyesület Dunakeszin Budapesten és Pilisszentivánon tartja edzéseit kiváló oktatók segítségével. Várják mindenki jelentkezését, aki kedvet érez az aikido megismeréséhez nemre és korra való tekintet nélkül. Az aikido gyakorlása illetve az edzések során megismerhetik a pusztakezes technikát és a fegyveres gyakorlatokat, elsajátíthatják a taktika fontosságát az önvédelemhez, miközben megőrzik egyensúlyukat a harc illetve a támadás elfojtása során.
1777 megjelenés / 12 látogató
szavazat
A keresés eredménye térképen