pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Kedvezményes javítások mindig megtalálhatók szolg... MOSÓGÉPJAVÍTÁS - HŰTŐGÉP...
AKCIÓS SZÁLLÍTÁS - TEHERTAXI 15 PERCES ELSZÁMOLÁS... Olcsó Költöztetés, Száll...
Diego Angyalföld Áruházban állandó és havi akciók... Diego Angyalföld Budapes...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, címeres, kaloc... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Gázpalack házhozszállítás, mindenhez van gázpalac... Saladin - gázpalack, gáz...
Miért érdemes a Zafir Premium nyomtató kellékanya... Patron és Toner webáruház
Viszonteladókat keresünk magyaros, kalocsai ajánd... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: hűtés
www.ujcomputer.hu webáruház, új számitógépek forgalmazása legolcsobban az országban már 35000.- tól akár 3 év jótállással Computer Szerviz Szolgáltatással Budapest Területén Ingyenes Házhozszállitással és Üzembehelyezéssel online rendelését 0-24 óráig várjuk. Telefonos Megrendelését Ügyfélszolgálatunkon Mindennap 9-20 óráig a 06-70-289-59-29 fogadjuk
2405856 megjelenés / 10955 látogató
szavazat
Hőszivattyus rendszerek tervezése, telepítése, javítása. Fűtési alternatívák kialakí- tása, hagyományos fűtési rendszerekhez képest /padló, fal, fan-coil rendszereknél/. 20-40 %- közötti megtakatítás érhető el. Ez a megoldás már a hűtési feladatokat is ellátja. Gázhiány, gázkazánok beépítése nélkül is biztonságosan üzemeltethető. NYÁRI HŰTÉSI ÜZEMBEN INGYEN MELEGVÍZ. GREE, MITSUBISI /Zubadan/ DAIKIN /Alterma, Urara/
12063 megjelenés / 869 látogató
szavazat
1173 Budapest Pesti út 9.
Klímaberendezések forgalmazása és telepítése több típusban, garanciával. Vállaljuk a már telepített klímaberendezések karbantartását és garancián túli javítását is. Hűtéstechnika területén nem ismerünk lehetetlent.Háztartási hűtőgépek kompresszoraitól kezdve a termosztátig, külső-belső ajtókon , polcokon át az ipari hűtőgépek alkatrészéig tudjuk kedves vásárlóinkat kiszolgálni.
82628 megjelenés / 531 látogató
szavazat
6723 Szeged, Gáspár Z. u. 5./B
ZAJVÉDELEM. Mérés és tervezés. Minden, ami zaj. Nem csak mérjük, csökkentjük is. Üzemi létesítmények zajkibocsátásának kezelése. Épületakusztika és zajszigetelés. Irodák és társasházak. Épületgépészet zajcsökkentése. Közlekedési zaj prognózisa, mérése. Zajvédő fal tervezése. INGYENES SZAKTANÁCSADÁS. www.akuzaj.hu
86274 megjelenés / 452 látogató
szavazat
6725. Szeged, Etelka sor 3-5.
Cégünk átöleli a klíma-, hűtés-, és légtechnika szakágak minden területét. Forgalmazás mellett, vállalkozásunk szereléssel, javítással, karbantartással, kivitelezéssel is foglalkozik. Kollégáink fiatal agilis szakemberek akik alig várják az Önök megkereséseit és az új kihívásokat a szakterületeken.
37577 megjelenés / 230 látogató
szavazat
1164 Budapest Csókakő u.27.
Épület automatizálás. Cégünk a BiiOS Épületautomatikai rendszer gyártója és forgalmazójaként elsődlegesen az alacsonyhőmérsékletű felület fűtési és hűtési rendszerek, valamint a kapcsolódó gépészeti rendszerek szabályozását végzi. A BiiOS rendszer 2. és 3. generációja már messzemenően támogatja a távoli eléréssel vezérelt automatika rendszereket. Számítógépéről, telefonjáról a 3. generációs berendezéseknél pedig már grafikus fali konzoljáról is vezérelheti fűtési és hűtési rendszereit.
9542 megjelenés / 122 látogató
szavazat
2030 Érd Szajkó utca 7.
Mindenféle klíma szerelése, telepítése, javítása, karbantartása! Mérsékelt árak, rövid határ idő, kék kártyás (fgáz vizsgás) szakemberek által, garanciával!
74661 megjelenés / 92 látogató
szavazat
2161 Csomád, Levente utca 12.
Cégünket 2008-ban alapítottuk 100%-os magyar tulajdonnal, azzal a céllal, hogy a Bräuer Stalltechnik GmbH. által gyártott és értékesített tartástechnológiai szereléseket és szervizeléseket végezzük Európa számos országaiban. Kollégáink magasan szakképzettek, több nyelven beszélnek, így folyamatosan naprakész információval tudjuk ellátni ügyfeleinket szarvasmarha-, sertés-, illetve ló tartástechnológia szakterületén.
9766 megjelenés / 19 látogató
szavazat
2314 Halásztelek, Melinda u. 4
Cégünk 15 éves magyarországi múltra tekint vissza. Főbb tevékenységi köreink az ivóvízkezelés, technológiai vízkezelés, vízszűrés, vízlágyítás, ipari hűtés- és klímatechnika, ipari párásítás, infrafűtés.
4173 megjelenés / 18 látogató
szavazat
Klímatisztítás szakemberrel. Hívjon bizalommal! Klíma telepítés, klíma szerelés professzionálisan! Csak engedéllyel rendelkező szerelőinktől!
11595 megjelenés / 11 látogató
szavazat
Kapcsolódó kulcsszavak (+ jelre kattintva új kulcsszót adhatsz az előző kereséshez)
Kiválasztott kulcsszavak
Ha szeretnéd vállalkozásodat a Kalauz keresőoldalain INGYEN hirdetni, kattints ide!
A keresés eredménye térképen