pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

50-70-80 % kedvezmény! RENDKÍVÜLI AJÁNLATOK! 2018... Picur Ajándék Kft, Licit...
Diego Angyalföld Áruházban állandó és havi akciók... Diego Angyalföld Budapes...
Diego Csömör Áruházban állandó és havi akciók, ak... Diego Csömör a csömöri A...
összes
Az oldalunkot ingyen bingó játékok és kvíz játéko... Picur Ajándék Kft, Licit...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, kalocsai ajánd... Magyaros ajándéktárgyak ...
Új vagy használtan vásárolt HÁZTARTÁSI GÉPEIT Hét... AZONNALI BÚTORSZÁLLÍTÁS ...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: edzések
1095 Budapest, Soroksári út 79-91.
Labdakert, téli és nyári tenisz és focipályabérlés a Soroksári út 79-91 szám alatt. 3 db salakos teniszpálya, 2 db műfüves focipálya, télen új sátrak! Új klubházzal várjuk kedves vendégeinket. Büfé, húrozás, sportprogramok és táborok. Versenyeztetés. Amatőr tenisz és focicsapatainkba játékosokat felveszünk. Gyerekeknek napközis táborok. Versenyeztetés. Amatőr tenisz és focicsapatainkba játékosokat felveszünk. http://labdakert.farlex.co.uk 06-30-399-53-76
323394 megjelenés / 3132 látogató
szavazat
budapest, nagy lajos király útja 136
Box, Kick-box, Thai Box edzések folyamatosan egész héten. Bérelhető edzőterem - kiadó bérelhető Boxterem, teljes felszereléssel. Kiválóan alkalmas, box, kick-box, karate, és más küzdősportok megtartására. A terem bérlés tartalmazza, az adott időszakon belül a teremben található bokszzsákok, ring és egyéb felszerelés teljes körű használatát. Ökölvívó edzések, Box edzések, Kickbox edzések, Thai box edzések folyamatosan mindenkinek! Folyamatos tagfelvétel, haladó, kezdő csoportok.
10457 megjelenés / 123 látogató
szavazat
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 57-61.
Zuglóban teljesen új boxterembe várjuk az érdeklődőket 10-től 99 éves korig. Box edzések egész héten reggel-este. A terem az üres időpontokban bérelhető teljes felszereléssel. Kiválóan alkalmas, box, kick-box, és más küzdősportok megtartására. A terem bérlés tartalmazza, az adott időszakon belül a teremben található boxzsákok, ring és egyéb felszerelés teljes körű használatát.
2665 megjelenés / 56 látogató
szavazat
1013 Budapest Krisztina körút 59/b
A Központi Budo Akadémia elsősorban olimpiai és szabadidős küzdő sportokkal, harcművészetekkel foglalkozik. Egyesületünkben főképp JIU- JITSU, valamint JUDO oktatás zajlik, mely szakosztályokba már öt éves kortól lehet csatlakozni. Az Akadémia a fent nevezett oktatásokon kívül BOX és GRAPPLING edzéseket is vezet. Várunk a Dojo-ban! Bemutatkozó videónk elérhető az alábbi internetes címen: https://www.youtube.com/watch?v=IXlabRsnj7U Honlapunk: www.budoakademia.com/ facebook.com\budoakademia
7279 megjelenés / 18 látogató
szavazat
A Shurenkan Aikido Sportegyesület Dunakeszin Budapesten és Pilisszentivánon tartja edzéseit kiváló oktatók segítségével. Várják mindenki jelentkezését, aki kedvet érez az aikido megismeréséhez nemre és korra való tekintet nélkül. Az aikido gyakorlása illetve az edzések során megismerhetik a pusztakezes technikát és a fegyveres gyakorlatokat, elsajátíthatják a taktika fontosságát az önvédelemhez, miközben megőrzik egyensúlyukat a harc illetve a támadás elfojtása során.
1754 megjelenés / 12 látogató
szavazat
A keresés eredménye térképen