pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Mindig jó áron dolgozunk! Konténer rendelés, Sitts...
Biogomba csomag: 3 db Bio Ganoderma őrlemény (20g... Gombakirály Webáruház
Diego Angyalföld Áruházban állandó és havi akciók... Diego Angyalföld Budapes...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, címeres, kaloc... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: csaptelep javítás
Víz-,gáz-,fűtésszerelés, gyors szolgálat Garanciával! Ingyenes munkafelmérés és árajánlat készítés! Maximum 24órán belüli kiszállás, Hétvégén is, Budapest összes kerületében és Pest megyében. Fülöp Tibor
2035940 megjelenés / 587 látogató
szavazat
1449 Budapest, Pillangó utca 22.
A Multi Security Kft Magyarország egész területén az év minden napján, éjjel-nappal biztosít zárszerviz-, és egyébb gyorsszerviz szolgáltatásokat. Cégünk jelen van a biztonságtechnika számos területén. Tapasztalt szakembereink professzionális mozgó műhelyünkben a legtöbb munkát a helyszínen és azonnal el tudják végezni.Kollegáink 0-24 óráig a +36-40/27-27-27 telefonszámon fogadják hívását.
1047378 megjelenés / 332 látogató
szavazat
Budapest
06209212231 vagy 3777569. Munkaidő 8-20 óráig. Érdeklődjön Aráinkról. Ár a wedoldalon. - Csaptelep szerviz:. Csere. Javítás. - Csap szerelése , beépítése. - lakáson belüli Fölzáró , strang elzáró csere.
52264 megjelenés / 325 látogató
szavazat
1039 Budapest, Lukács György u. 1.
Zár csere-javítás, falfúrás, csaptelep csere-javítás. Kulcsmásolás. Névtáblák, serlegek, medálok, ajándéktárgyak stb. gravírozását vállaljuk Békásme- gyeren. Festékek nagy választékával várjuk vevőinket. Barkácsoláshoz szükséges kellé- keket is itt megtalálja. Várjuk meglévő és leendő kedves vásárlóinkat. Nyitva: H-P: 8-18-ig szombaton:8_13-ig.
45073 megjelenés / 280 látogató
szavazat
Budapest
Kis hibáktól a teljes felújításig. 8-20 óráig munkaidő. Csaptelep, csap,elzáró, sarokszelep, mosógép csap, golyócsap, WC csésze, WC tartály, flexibilis cső, nyomás csökkentő, biztonsági szelep csere, javítás. Gyors-szolgálati hibaelhárítás normál Árakon. Csőrepedés, Ázás megszüntetése helyrealitással. Szennyvíz csatorna csererély kiásással. Strang vezeték és azok elzáróinak cseréje, javítása utólagos beépítése.
149656 megjelenés / 127 látogató
szavazat
1138 Budapest Danubius u. 6.
A HUN Gyorsszolgálat egész Magyarországon teljeskörű gyorsszervizelés szolgáltatások nagy választékát kínálja a nap 24 órájában az év minden napján. Szakembereink a nemzetközi tapasztalatokra alapozva minden piacra bevezetett új terméket és technológiát jól ismernek. Megbízhatóságra és szakszerűségre építve, mobil műhelyükből, a legmodernebb eszközökkel végzik a hibák elhárítását. Kollégáink éjjel-nappal fogadják hívását a +36-80/100-100 ingyenesen hívható telefonszámra.
244046 megjelenés / 97 látogató
szavazat
1064 Budapest Podmaniczky utca 57
Célunk, hogy a megrendelők elégedettségére, a legrövidebb idő alatt, a legjobb minőségben végezzük el a szükséges munkálatokat. Alapelvünk a gyors, megbízható és minden igényt kielégítő munkavégzés.
185864 megjelenés / 58 látogató
szavazat
1046 Budapest, Bucka utca 66.
25 év tapasztalatával dolgozom, ha a IV. és XV. kerületben vízvezeték javításra van szükség, képzett vízvezeték szerelőként vállalok kisebb és nagyobb munkákat. Korrekt áron vállalok vízvezeték javítást, cseréket, rejtett költségek nélkül! vízvezeték szerelés és javítás sarokcsap, csaptelep javítás és csere szifon, mosogató és mosdó javítás és csere vízóra csere WC tartály és csésze javítása és cseréje mosógép, mosogatógép bekötés kerticsap és fagycsap csere és javítás mosogatóedény és bojler
17304 megjelenés / 17 látogató
szavazat
1139, Budapest, Tahi út. 44/b
Duguláselhárítás – kamerázás – gyorsszolgálat – vízvezeték-szerelés – műszeres csőrepedés bemérés. Vízórák cseréje, szerelése, hitelesítése. Villanybojlerek, javítása, cseréje. Csaptelepek, wc-tartályok, kádak, zuhanyzók, zuhanykabin, mosdók, szifonok, mosogatók javítása, cseréje. Alap és felszálló, nyomó és lefolyó vezetékek cseréje. Csőtörés utáni helyreállítások. Ázások és csőtörések elhárítása. Központi fűtés karbantartása, javítása. Darálós wc javítása, cseréje. Mosó- és mosogatógép bekötés
10857 megjelenés / 7 látogató
szavazat
Kapcsolódó kulcsszavak (+ jelre kattintva új kulcsszót adhatsz az előző kereséshez)
Kiválasztott kulcsszavak
Ha szeretnéd vállalkozásodat a Kalauz keresőoldalain INGYEN hirdetni, kattints ide!
A keresés eredménye térképen