pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

2018-ban is munkavégzés esetén díjtalan kiszállás... DUGULÁSELHÁRÍTÁS BUDAPES...
50-70-80 % kedvezmény! RENDKÍVÜLI AJÁNLATOK! 2018... Picur Ajándék Kft, Licit...
Diego Csömör Áruházban állandó és havi akciók, ak... Diego Csömör a csömöri A...
összes
Az oldalunkot ingyen bingó játékok és kvíz játéko... Picur Ajándék Kft, Licit...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, kalocsai ajánd... Magyaros ajándéktárgyak ...
Termék eladás, 20 % jutalékért. Az internet térn... Picur Ajándék Kft, Licit...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: csapatépítő tréning
a 48-as úton Haláp és Vámospércs között a 16-os km-nél balra., 4030 Debrecen Lónyai u.37.
Kalandpark és fogadó: Debrecentől 16 km.-re a festői szépségű Hármashegyalján a Koppány-völgyben. Programjaink: Lovaglás, kocsikázás, Quadozás, paintball pályák, íjászat, asztalitenisz, tollaslabda, focipálya, kerti főzési-sütési lehetőség, disznótor, csapatépítő tréning, céges összejövetelek, iskolai kirándulások lebonyolítása. Az esti programokat színesítjük, tánczenekarral. Kalandpark Debrecenben is az év minden napján díjmentesen látogatható,csak az attrakciók használatáért kell fizetni.
67548 megjelenés / 1035 látogató
szavazat
2365 Inárcs, Galamb u 2.
Bp-től 20 percre megnyílt az álomesküvők faluja! Polgári és egyházi szertartás, luxusszobák, úszómedence, zárt parkoló, komfortos faházak, fenyveserdő! Céges és családi rendezvények kiváló helyszíne!
13425 megjelenés / 202 látogató
szavazat
2000 Szentendre, Vasvári Pál u. 43.
Minőségi rendezvényszervezés egyedi tálalásban az ország bármely pontján! Célunk, hogy megrendelőinket mentesítsük a rendezvénye lebonyolításával kapcsolatos összes teendőtől: megtervezzük, megszervezzük, lebonyolítjuk. Klasszikus catering szolgáltatásaink mellet számos extra programmal állunk az Ön és vendégei rendelkezésére. Sokéves tapasztalatunk és magasan képzett előadóink a garancia arra, hogy minőségi szolgáltatást nyújtunk. Ha valami nincs kéznél, mi biztosítjuk: eszközkölcsönzés.
16898 megjelenés / 125 látogató
szavazat
2517 Kesztölc, Klastrom u. 2.
A Pilis hegység ölelésében, Kesztölc csendes utcájában várjuk szeretettel az Ön rendezvényét! Legyen az esküvő, az azt követő lakodalom, vagy családi, baráti összejövetel, kerti party, malacsütés, itt minden lehetőség adott a jó hangulathoz. Céges rendezvények, csapatépítő tréningek ideális helyszíne. A pilisi túraútvonalak és szakrális helyek közelsége elősegíti a kikapcsolódást és feltöltődést. Szálláslehetőséget 30 főnek tudunk biztosítani a panzióban ill. közeli magánházaknál.
9183 megjelenés / 62 látogató
szavazat
1032 Budapest, Bécsi út 176.
10 éves történetünk során közel 1000 munkahelyi, baráti és családi közösség rendezvényét segítettünk megálmodni, és személyre szabott ötleteinkkel, egyedi eszközeinkkel, felkészült csapatunkkal megvalósítani. Stratégiai rendezvényszervezőként tartalmasabbá, színesebbé és hatékonyabbá tesszük vállalkozása Értékesítési, Marketing, PR vagy HR stratégiáját. Szeretné erősíteni a lojalitást a cégen belül és partnereivel? Stabilizálná megrendelői körét? Mi segítünk!
35795 megjelenés / 50 látogató
szavazat
1124 Budapest Lejtő
A GYERMEKBARÁT JÁTSZÓHÁZ, mobil játszóház, mely széleskörű szolgáltatásokat nyújt a gyermekek foglalkoztatása, szórakoztatása és fejlesztése terén. Csapatunk gyakorló tanárokból áll! Jellemző ránk a gyermekcentrikusság, rugalmasság, és szeretetteli hozzáállás, türelem. Céges rendezvényre óriásbuborék készítés, rekeszmászás - outdoor tréningekre. Családi és professzionális légvárak, sportos eszközök és fejlesztő járgányok, bűvészműsor, arcfestés, lufi hajtogatás amivel kedveskedünk a gyerekeknek.
14968 megjelenés / 39 látogató
szavazat
3530 Miskolc, Széchenyi utca 62.
Csapatépítő élmény programok, Indoor és Outdoor tréningek Magyarország egyik leghozzáértőbb és legnagyobb tapasztalattal rendelkező tréningcégétől a Bootcamp Kft - től. Szakembergárdánk olyan programvezetőkből áll, akik számára a sport és outdoor szavak életformát jelentenek. A csapatépítő tréningszakmában eltöltött sok év tapasztalat, magabiztossága jellemzi a munkánkat. Válasszon csapatépítő - / élményprogramjaink közül, Outdoor csapatépítés? Indor csapatépítő tréning? - Bootcamp Kft.
671 megjelenés / 22 látogató
szavazat
A Csint Kft fő tevékenységi köre tréningek, képzések szervezése, lebonyolítása. Számos lehetőséget biztosítunk a gyakorlatban jól használható és megfizethető árú tréningek terén. Mi, a Csint Kft szakemberei elkötelezettek vagyunk olyan képzéssorozatok és üzleti szolgáltatások iránt, melynek segítségével ügyfeleink sikeresebbek és nyereségesebbek lesznek.
1971 megjelenés / 10 látogató
szavazat
1134 Budapest Váci út 37.
Az IBF Master Center Kft. a pénzügyi hatósági képzések területén kívánja segíteni a vállaltokat, egyének, hogy versenyképességük megőrzésével minél jobb piaci pozíció érjenek el. A piac minden szegmensében kiélezett a versenyhelyzet, és nincs ez másképpen a biztosítás közvetítői szakterületen sem. A versenyképesség megalapozásához, és megőrzéséhez nélkülözhetetlen a folyamatos képzés, önképzés. Hatósági képzés, és hatósági vizsga várja Önt az IBF Master Center Kft.-nél.
5282 megjelenés / 3 látogató
szavazat
Kapcsolódó kulcsszavak (+ jelre kattintva új kulcsszót adhatsz az előző kereséshez)
Kiválasztott kulcsszavak
Ha szeretnéd vállalkozásodat a Kalauz keresőoldalain INGYEN hirdetni, kattints ide!
A keresés eredménye térképen