pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Akcióinkat megtalálhatja az alábbi link alatt: ht... VÁGÁSSY OPTIKA
AKCIÓS SZÁLLÍTÁS - TEHERTAXI 15 PERCES ELSZÁMOLÁS... Olcsó Költöztetés, Száll...
2018-ban is munkavégzés esetén díjtalan kiszállás... DUGULÁSELHÁRÍTÁS BUDAPES...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, címeres, kaloc... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Gázpalack házhozszállítás, mindenhez van gázpalac... Saladin - gázpalack, gáz...
Új FAREDŐNYÖK beszerelése kedvezménnyel.A mindenk... Redőnyjavítás és készíté...
Olcsó azonnali Költöztetés,Szállítás,Tehertaxi,Bú... Olcsó Költöztetés, Száll...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: családiház építés
2091 Etyek, Kossuth u. 2.
A Grát Kft. 1993-ban alakult. Fő tevékenységünk, a generálkivitelezés és szerkezetépítés mellett, szakipari- és egyéb kapcsolódó munkák kivitelezése. Cégünk mikro cég, a létszám 10 fő, ezt egészíti ki az alvállalkozók együttese. Munkáink kiemelkedő része minőségi, táblás hőszigetelő /dísz/ homlokzatok készítése. Az elmúlt években nagyon sok igényes épületet készített a cég. Ipari-, kereskedelmi- és lakóépületek jelzik az évek múlását. A Grát kft. ebben az évben jubilált, 15 éve épít, szervez és
12362 megjelenés / 148 látogató
szavazat
Budapest
Családi házak építése, gipszkartonozás, utólagos hősziegetelés (Dryvit rendszerben) térburkolatok, hidegburkolás. Egyéb építőipari munkát is vállalok. REFERENCIA MUNKÁKKAL RENDELKEZEM!
11029 megjelenés / 119 látogató
szavazat
1213 Budapest, Királyerdő út 182.
Cégünk immáron 25 éve eredményesen tevékenykedik az építőipar területén. Több évtizedeses szakmai tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Nyílászárók beépítésének magabiztosságát a 25 éves komplex, összehangolt gyakorlat mutatja az ablakbeépítési-, a kőműves-, burkolási- és a festési munkák területén. Nagy számban végezzük panellakások mellett családi házak, társasházak, középületek ablak és ajtó cseréjét a legjobb ár-érték arányú nyílászáróinkkal (Gealan, Deceuninck, Rehau ablakok).
147784 megjelenés / 115 látogató
szavazat
1072 Budapest Rákoczi út 20. 2/3
A pdn Építőipari kft. közel húsz éve működő építőipari vállalkozásokat fog össze és jelen van az építés minden területén, legyen az új építés, felújítás, vagy akár csak egy-egy gyors beavatkozás. A csoport legrégebbi vállalkozásai jelen voltak az ország nagy kereskedelmi központjainak építkezéseinél és számos önálló épület, családi ház, ikerház és társasház építése is referenciánk közé tartozik.
10651 megjelenés / 106 látogató
szavazat
Az utóbbi években számos családi ház építés illetve társasház építés köthető hozzám. Új tevékenység a napkollektor szerelés, pályázatírás. Ezen túl, kifejezetten magas színvonalú, belsőépítészek által tervezett irodák, irodaházak, üzletek, lakások, felújítása volt a tevékenységem része. Rendszeresen dolgozom ipari létesítmények, csarnokok kivitelezésén is, sokszor működő üzem mellett.
10599 megjelenés / 45 látogató
szavazat
1149 Budapest, Mogyoródi út 49.
Teljes körű építőipari generálkivitelezés, a homlokzat felújítástól a teljes családi ház építésig lelkiismeretesen, megbízhatóan. Szolgáltatásaink: Lakásfelújítás Belsőépítészet Családi ház építés Térkövezés és kertépítés Homlokzat szigetelés Generál kivitelezés Műszaki ellenőr, műszaki vezető Energetikai tanúsítvány készítése Hőkamerás hőfényképezés
49133 megjelenés / 40 látogató
szavazat
A keresés eredménye térképen