pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Fuvarozást, tereprendezést, lomtalanítást, kipako... Tereprendezés,kipakolás,...
Fuvarozást, tereprendezést, lomtalanítást, kipako... Fejér Megye,:lomtalanítá...
2018-ban is munkavégzés esetén díjtalan kiszállás... DUGULÁSELHÁRÍTÁS BUDAPES...
összes
Az oldalunkot ingyen bingó játékok és kvíz játéko... Picur Ajándék Kft, Licit...
összes
Fuvarozást, tereprendezést, lomtalanítást, kipako... Tereprendezés,kipakolás,...
Fuvarozást, tereprendezést, lomtalanítást, kipako... 0630/361-77-36 lomtalani...
Fuvarozást, tereprendezést, lomtalanítást, kipako... Fejér Megye,:lomtalanítá...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: családiház építés
2091 Etyek, Kossuth u. 2.
A Grát Kft. 1993-ban alakult. Fő tevékenységünk, a generálkivitelezés és szerkezetépítés mellett, szakipari- és egyéb kapcsolódó munkák kivitelezése. Cégünk mikro cég, a létszám 10 fő, ezt egészíti ki az alvállalkozók együttese. Munkáink kiemelkedő része minőségi, táblás hőszigetelő /dísz/ homlokzatok készítése. Az elmúlt években nagyon sok igényes épületet készített a cég. Ipari-, kereskedelmi- és lakóépületek jelzik az évek múlását. A Grát kft. ebben az évben jubilált, 15 éve épít, szervez és
13161 megjelenés / 159 látogató
szavazat
Budapest
Családi házak építése, gipszkartonozás, utólagos hősziegetelés (Dryvit rendszerben) térburkolatok, hidegburkolás. Egyéb építőipari munkát is vállalok. REFERENCIA MUNKÁKKAL RENDELKEZEM!
12180 megjelenés / 123 látogató
szavazat
1213 Budapest, Királyerdő út 182.
Cégünk immáron 25 éve eredményesen tevékenykedik az építőipar területén. Több évtizedeses szakmai tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Nyílászárók beépítésének magabiztosságát a 25 éves komplex, összehangolt gyakorlat mutatja az ablakbeépítési-, a kőműves-, burkolási- és a festési munkák területén. Nagy számban végezzük panellakások mellett családi házak, társasházak, középületek ablak és ajtó cseréjét a legjobb ár-érték arányú nyílászáróinkkal (Gealan, Deceuninck, Rehau ablakok).
155248 megjelenés / 121 látogató
szavazat
1072 Budapest Rákoczi út 20. 2/3
A pdn Építőipari kft. közel húsz éve működő építőipari vállalkozásokat fog össze és jelen van az építés minden területén, legyen az új építés, felújítás, vagy akár csak egy-egy gyors beavatkozás. A csoport legrégebbi vállalkozásai jelen voltak az ország nagy kereskedelmi központjainak építkezéseinél és számos önálló épület, családi ház, ikerház és társasház építése is referenciánk közé tartozik.
11696 megjelenés / 109 látogató
szavazat
Az utóbbi években számos családi ház építés illetve társasház építés köthető hozzám. Új tevékenység a napkollektor szerelés, pályázatírás. Ezen túl, kifejezetten magas színvonalú, belsőépítészek által tervezett irodák, irodaházak, üzletek, lakások, felújítása volt a tevékenységem része. Rendszeresen dolgozom ipari létesítmények, csarnokok kivitelezésén is, sokszor működő üzem mellett.
11312 megjelenés / 45 látogató
szavazat
1149 Budapest, Mogyoródi út 49.
Teljes körű építőipari generálkivitelezés, a homlokzat felújítástól a teljes családi ház építésig lelkiismeretesen, megbízhatóan. Szolgáltatásaink: Lakásfelújítás Belsőépítészet Családi ház építés Térkövezés és kertépítés Homlokzat szigetelés Generál kivitelezés Műszaki ellenőr, műszaki vezető Energetikai tanúsítvány készítése Hőkamerás hőfényképezés
53343 megjelenés / 43 látogató
szavazat
A keresés eredménye térképen