pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Azonnali Bútorszállítás Budapest területén. Hívha... OLCSÓ, AZONNALI, TEHERTA...
ÁRCSÖKKENÉS! Csökkentett áru papucsok megtekinthe... Gyógypapucs webáruház
Magyaros termékeinkből az akciós termékeinket itt... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, címeres, kaloc... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, kalocsai ajánd... Magyaros ajándéktárgyak ...
Szeretnél a viszonteladónk lenni? Egy, netán több... Gyógypapucs webáruház
Gázpalack házhozszállítás, mindenhez van gázpalac... Saladin - gázpalack, gáz...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: beruházás
2040 Budaörs, Törökbálinti u. 42/B.
Üzletviteli szolgáltatással foglalkozunk. Felkérés alapján átvilágítjuk üzleti vállalkozását és feltárjuk a hibákat. Javaslatot teszünk a szükséges szerkezeti, szervezeti változtatásokra, átalakításokra. Megvizsgáljuk a csoportokon belüli és közötti munkafolyamatokat. kommunikációs hibákat. Átnézzük az adminisztrációs rendet. Kiemelten foglalkozunk a pénzügy munkájával és feladataival. Az eredményekről dokumentációt készítünk. DE MI NEM CSAK TANÁCSOLJUK A VÁLTOZTATÁSOKAT, LÉTRE IS HOZZUK AZT!
98757 megjelenés / 1944 látogató
szavazat
8000. Székesfehérvár, Sereg utca 1. 222. iroda
Utak, járdák, parkolók, útcsatlakozások tervezése Beruházás lebonyolítás Közbeszerzési tanácsadás ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon
30950 megjelenés / 1190 látogató
szavazat
8200 Veszprém, Szeglethy u. 4.
NELSON-AUDIT KÖNYVVIZSGÁLAT MIKRO- ÉS KISVÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE Ha Ön minden lehetséges módot megragadott volna az adómegtakarításra és egyéb pénzügyi előnyök elérésére, vajon mennyivel keresett volna többet az elmúlt években? Garantáljuk, hogy könyvvizsgálati díjunk összegét, vagy akár annak többszörösét is megtakaríthatja tanácsadásunk révén!
33775 megjelenés / 111 látogató
szavazat
Az Intercontact Kft. 24 éve, két évtizeddel ezelőtt alakult és van jelen a nemzetközi gazdasági életben. Üzleti lehetőség és munka, megrendelés, befektetés, ingatlan és cég adás-vétel üzleti ajánlatok ismertetése a magyar gazdaság szereplői számára, főként a fémipar, faipar, építőipar gyártói kapacitás lekötés, export-import, beruházás, vegyesvállalat alapítás profiljában.Célunk minél több gazdasági, üzleti információt biztosítani, üzleteket létrehozni a magyar gazdaság szereplői számára.
384473 megjelenés / 75 látogató
szavazat
4551 Nyíregyháza-Oros Tujafa u. 36.
Szolgáltatásaink: -Családi házak, lakó és nem lakó épületek tervezése, teljes körű kivitelezése. - Lakások házak teljes felújítása. - Alpin technikai munkák kivitelezése, társasházak, lakótömbök, felújítása. - Beruházás tervezés, út, térburkolat készítése, egyedi tervezések, projekt lebonyolítás. -Teljes körű műszaki vezetés, műszaki ellenőrzés, költségvetés készítés, költség hatékonyság elemzés.
5045 megjelenés / 50 látogató
szavazat
A keresés eredménye térképen