pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Bútorok szállítása olcsó FIX DÍJJAL vagy ÓRADÍJJA... AZONNALI BÚTORSZÁLLÍTÁS ...
Diego Monor Áruházban állandó és havi akciók, aká... Diego Monor a monori Tes...
Diego Csömör Áruházban állandó és havi akciók, ak... Diego Csömör a csömöri A...
összes
Az oldalunkot ingyen bingó játékok és kvíz játéko... Picur Ajándék Kft, Licit...
összes
Gázpalack házhozszállítás, mindenhez van gázpalac... Saladin - gázpalack, gáz...
Ha most hív, 30-40 percen belül az autó ott is va... AZONNALI KÖLTÖZTETÉS BÚT...
Új vagy használtan vásárolt HÁZTARTÁSI GÉPEIT Hét... AZONNALI BÚTORSZÁLLÍTÁS ...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: beruházás
2040 Budaörs, Törökbálinti u. 42/B.
Üzletviteli szolgáltatással foglalkozunk. Felkérés alapján átvilágítjuk üzleti vállalkozását és feltárjuk a hibákat. Javaslatot teszünk a szükséges szerkezeti, szervezeti változtatásokra, átalakításokra. Megvizsgáljuk a csoportokon belüli és közötti munkafolyamatokat. kommunikációs hibákat. Átnézzük az adminisztrációs rendet. Kiemelten foglalkozunk a pénzügy munkájával és feladataival. Az eredményekről dokumentációt készítünk. DE MI NEM CSAK TANÁCSOLJUK A VÁLTOZTATÁSOKAT, LÉTRE IS HOZZUK AZT!
108998 megjelenés / 1947 látogató
szavazat
8000. Székesfehérvár, Sereg utca 1. 222. iroda
Utak, járdák, parkolók, útcsatlakozások tervezése Beruházás lebonyolítás Közbeszerzési tanácsadás ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon
33872 megjelenés / 1190 látogató
szavazat
8200 Veszprém, Szeglethy u. 4.
NELSON-AUDIT KÖNYVVIZSGÁLAT MIKRO- ÉS KISVÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE Ha Ön minden lehetséges módot megragadott volna az adómegtakarításra és egyéb pénzügyi előnyök elérésére, vajon mennyivel keresett volna többet az elmúlt években? Garantáljuk, hogy könyvvizsgálati díjunk összegét, vagy akár annak többszörösét is megtakaríthatja tanácsadásunk révén!
38687 megjelenés / 112 látogató
szavazat
Az Intercontact Kft. 24 éve, két évtizeddel ezelőtt alakult és van jelen a nemzetközi gazdasági életben. Üzleti lehetőség és munka, megrendelés, befektetés, ingatlan és cég adás-vétel üzleti ajánlatok ismertetése a magyar gazdaság szereplői számára, főként a fémipar, faipar, építőipar gyártói kapacitás lekötés, export-import, beruházás, vegyesvállalat alapítás profiljában.Célunk minél több gazdasági, üzleti információt biztosítani, üzleteket létrehozni a magyar gazdaság szereplői számára.
387334 megjelenés / 86 látogató
szavazat
4551 Nyíregyháza-Oros Tujafa u. 36.
Szolgáltatásaink: -Családi házak, lakó és nem lakó épületek tervezése, teljes körű kivitelezése. - Lakások házak teljes felújítása. - Alpin technikai munkák kivitelezése, társasházak, lakótömbök, felújítása. - Beruházás tervezés, út, térburkolat készítése, egyedi tervezések, projekt lebonyolítás. -Teljes körű műszaki vezetés, műszaki ellenőrzés, költségvetés készítés, költség hatékonyság elemzés.
5698 megjelenés / 52 látogató
szavazat
A keresés eredménye térképen