pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Cégünk minden évben kedvezményes nyári karbantart... Junkers szerviz Budapest
Nézze át őszi-téli ruhaneműit, cipőit, tcsizmáit,... KÁRPÁTIA Cipzárjavító
Vállalkozásunk sok éves tapasztalattal rendelkezi... Redőnyjavítás és készíté...
összes
A Celsius-R Kft. gázkészülékek javításával, szerv... Junkers szerviz Budapest
Kérjük villanyszerelési hibaelhárítással foglalko... TRIMEN THERMOVILL Villan...
összes
Ha heti rendszerességgel vásárol üzletünkben, leg... Kassák Szerelvény Szaküz...
Gázpalack házhozszállítás, mindenhez van gázpalac... Saladin - gázpalack, gáz...
Minden Kalauzos megrendelőnek -10% kedvezmény a m... DUGULÁSELHÁRÍTÁS BUDAPES...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: beruházás
2040 Budaörs, Törökbálinti u. 42/B.
Üzletviteli szolgáltatással foglalkozunk. Felkérés alapján átvilágítjuk üzleti vállalkozását és feltárjuk a hibákat. Javaslatot teszünk a szükséges szerkezeti, szervezeti változtatásokra, átalakításokra. Megvizsgáljuk a csoportokon belüli és közötti munkafolyamatokat. kommunikációs hibákat. Átnézzük az adminisztrációs rendet. Kiemelten foglalkozunk a pénzügy munkájával és feladataival. Az eredményekről dokumentációt készítünk. DE MI NEM CSAK TANÁCSOLJUK A VÁLTOZTATÁSOKAT, LÉTRE IS HOZZUK AZT!
97008 megjelenés / 1943 látogató
szavazat
8000. Székesfehérvár, Sereg utca 1. 222. iroda
Utak, járdák, parkolók, útcsatlakozások tervezése Beruházás lebonyolítás Közbeszerzési tanácsadás ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon
30493 megjelenés / 1189 látogató
szavazat
8200 Veszprém, Szeglethy u. 4.
NELSON-AUDIT KÖNYVVIZSGÁLAT MIKRO- ÉS KISVÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE Ha Ön minden lehetséges módot megragadott volna az adómegtakarításra és egyéb pénzügyi előnyök elérésére, vajon mennyivel keresett volna többet az elmúlt években? Garantáljuk, hogy könyvvizsgálati díjunk összegét, vagy akár annak többszörösét is megtakaríthatja tanácsadásunk révén!
32573 megjelenés / 111 látogató
szavazat
Az Intercontact Kft. 24 éve, két évtizeddel ezelőtt alakult és van jelen a nemzetközi gazdasági életben. Üzleti lehetőség és munka, megrendelés, befektetés, ingatlan és cég adás-vétel üzleti ajánlatok ismertetése a magyar gazdaság szereplői számára, főként a fémipar, faipar, építőipar gyártói kapacitás lekötés, export-import, beruházás, vegyesvállalat alapítás profiljában.Célunk minél több gazdasági, üzleti információt biztosítani, üzleteket létrehozni a magyar gazdaság szereplői számára.
383830 megjelenés / 74 látogató
szavazat
4551 Nyíregyháza-Oros Tujafa u. 36.
Szolgáltatásaink: -Családi házak, lakó és nem lakó épületek tervezése, teljes körű kivitelezése. - Lakások házak teljes felújítása. - Alpin technikai munkák kivitelezése, társasházak, lakótömbök, felújítása. - Beruházás tervezés, út, térburkolat készítése, egyedi tervezések, projekt lebonyolítás. -Teljes körű műszaki vezetés, műszaki ellenőrzés, költségvetés készítés, költség hatékonyság elemzés.
4903 megjelenés / 50 látogató
szavazat
A keresés eredménye térképen