pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Vállalkozásunk sok éves tapasztalattal rendelkezi... Redőnyjavítás és készíté...
2018-ban is munkavégzés esetén díjtalan kiszállás... DUGULÁSELHÁRÍTÁS BUDAPES...
Kedvezményes javítások mindig megtalálhatók szolg... MOSÓGÉPJAVÍTÁS - HŰTŐGÉP...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, címeres, kaloc... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
HÁZTARTÁSI GÉPEK OLCSÓ AZONNALI KISZÁLLÍTÁSA MIND... BÚTORSZÁLLÍTÁS OLCSÓN AZ...
Új vagy használtan vásárolt bútorait - IKEA, KIKA... OLCSÓ, AZONNALI, TEHERTA...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: bútor tervezés
1188.Budapest Péterhalmi út 8.
A Domoterc kft. "Bútorlap trenddel várja megrendelőit . Hatalmas választékban kínálunk bútorlapokat , konyhai munkalapokat és egyéb kiegészítőket asztalosoknak és a "csináld magad " bútor szerelmeseinek . Cégünknél konyhabútor, tolóajtós gardróbszerkény, fürdőszoba bútor és más egyéb bútorok készítését is vállaljuk , természetesen látványtervezéssel , felméréssel és beszereléssel. A beépítendő bútoralkatrészeket egyedi igényei szerint Ön választhatja ki.
352329 megjelenés / 923 látogató
szavazat
2025 Visegrád, Bányatelep
Egyedi ajtók, minősített hang- és tűz gátló ajtók, egyedi bútorok, belsőépítészeti termékek gyártása garanciával közületi és egyéni megrendelésre. Beltéri és speciális ajtók széles spalettája az egyszerűbb ajtóktól az egyedi, magas színvonalú ajtókig teljes körű szolgáltatással, mely tartalmazza a szaktanácsadást, tervezést, felmérést, szállítást és a szakszerű beépítést. Egyedi bútorok, falburkolatok, parketták, belsőépítészeti elképzelések kivitelezése kész tervek alapján vagy tervezéssel.
68952 megjelenés / 470 látogató
szavazat
1053 Budapest Veres Pálné utca 9.,
www.nayadesign.eu - HA ÚJ LAKÁST, IRODÁT, ÜZLETET SZERETNE - A MEGLÉVŐ RÉGIT ÚJRATERVEZNÉ, FELÚJÍTANÁ - VAGY EGYEDI BÚTOROKRA VAN SZÜKSÉGE AKKOR JÓ HELYEN JÁR NÁLUNK! ÖTLETELÜNK TANÁCSOT ADUNK MEGTERVEZZÜK LEGYÁRTJUK MEGSZERVEZZÜK LEBONYOLÍTJUK VÉGÜL KULCSRAKÉSZEN, GARANCIÁVAL ÁTADJUK.
159577 megjelenés / 347 látogató
szavazat
2112. Veresegyház, Erkel Ferenc u.
Cégünk, a Lindenmayer’2008 Bt. 2008 óta létezik, azonban 1997 óta foglalkozunk egyedi bútorok tervezésével, kivitelezésével. Vállaljuk konyhabútorok, fürdőszobabútorok, beépített szekrények, háló- és nappali bútorok, irodabútorok, gyermekbútorok tervezését és kivitelezését kiváló minőségben. Elsősorban Budapest és vonzáskörzetében dolgozunk. Természetesen, ha úgy adódik, akkor az ország egész területén vállalunk munkát. Budapesten és vonzáskörzetében a felmérés ingyenes!
22542 megjelenés / 191 látogató
szavazat
2700. Cegléd, Bürgeház dűlő. 1
Cégünk egyedi méretben tolóajtós beépített szekrényeket, tolóajtós gardróbokat, valamint térelválasztó ajtókat gyárt és forgalmaz Magyarországon. Nagykereskedelmi központunk az ország számos területén áll viszonteladóival kapcsolatban, melyek kiszolgálják az ügyfeleink igényeit.
46640 megjelenés / 176 látogató
szavazat
A Szantál bútor egyedi bútorok tervezésével és gyártásával, valamint bútorok javításával, felújításával foglalkozik. Különleges szolgáltatásunk az egyedi szövet készítés, mellyel egy fénykép alapján készíthető el egy bútor kárpitozása. Ez a szolgáltatás gyakorlatilag egyedi a hazai piacon.
11990 megjelenés / 78 látogató
szavazat
5053 Szászberek, Bem u. 5.
Az otthonunk berendezése során előfordul, hogy nem találunk megfelelő méretű vagy színben vagy stílusban a meglévő darabokhoz illő bútort. Ilyenkor érdemes egyedi bútor tervezéssel és kivitelezéssel foglakozó szakemberhez fordulni. Az egyedi bútor kivitelezés a kisujjunkban van. Az elmúlt évek során számos otthont varázsoltunk egyedivé kiváló minőségű és gondosan kivitelezett bútorainkkal. További információkat tudhat meg szolgáltatásainkról és ajánlatunkat is kérheti ha weblapunkra látogat.
3768 megjelenés / 22 látogató
szavazat
Kapcsolódó kulcsszavak (+ jelre kattintva új kulcsszót adhatsz az előző kereséshez)
Kiválasztott kulcsszavak
Ha szeretnéd vállalkozásodat a Kalauz keresőoldalain INGYEN hirdetni, kattints ide!
A keresés eredménye térképen