pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Diego Angyalföld Áruházban állandó és havi akciók... Diego Angyalföld Budapes...
Magyaros termékeinkből az akciós termékeinket itt... Magyaros ajándéktárgyak ...
Diego Csömör Áruházban állandó és havi akciók, ak... Diego Csömör a csömöri A...
összes
Az oldalunkot ingyen bingó játékok és kvíz játéko... Picur Ajándék Kft, Licit...
összes
Termék eladás, 20 % jutalékért. Az internet térn... Picur Ajándék Kft, Licit...
Viszonteladókat keresünk magyaros, kalocsai ajánd... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: angoltanár budapest
1023 Budapest, Frankel Leó út
Az angol tanár,aki maximális figyelmet és egyéni órarendet nyújt. Tanfolyam típusok: - általános angol - üzleti nyelv és levelezés - gazdasági szaknyelv - angol utazáshoz,állásinterjúkra, külföldi munkára - Külföldieknek magyar nyelv tanítása.
61575 megjelenés / 325 látogató
szavazat
7 éves tanítási tapasztalattal, valamint cambridge-i CELTA és DELTA diplomával rendelkező, magyarul nem beszélő anyanyelvi angoltanár magánórákat vállal Budapesten. Üzleti angol, általános angol kezdő szinttől is. Felkészítés nyelvvizsgára, angol nyelvű állásinterjúra, segítség az önéletrajz, motivációs levél megírásában. Angol, brit egyetemekre való jelentkezéshez szükséges \\\"personal statement\\\" megírásának aktív támogatása. Kiscsoportos céges angolórák megszervezése, megtartása.
21159 megjelenés / 67 látogató
szavazat
Kedves Látogató, jövőbeli angoltanuló! Ha angoltanár segítségére van szükséged, jó helyen jársz! Budapest, Zuglótól nem messze, a 16. kerületben vállalom az alábbiakat: - Középfokú angol nyelvvizsga felkészítés - Érettségi vizsga felkészítő - Angol Korrepetálás akár kezdő szinttől - Angoltanítás munkavállalóknak Az angoltanulók 80%-a elsőre, nem hiszi el, hogy mennyiért oktatok! > 60 perc 2000 Ft, 90 perc 2700 Ft! Angolul akarsz tanulni, hihetetlen árakon? - Keress honlapomon bizalommal!
8766 megjelenés / 59 látogató
szavazat
Angol tanár Budapest, Zugló közelében. Ha úgy érzed, kezded elveszíteni a fonalat az angol nyelvtanulás során...rám van szükséged! Akkor is rám van szükséged, ha egyébként jól haladsz az önálló, otthoni angol tanulással, de mégis szükséged van egy segítő kézre, egy angol magántanár segítségére, aki átadja neked azt, és csak azt, amire NEKED még szükséged van! Hatékony angol korrepetálás, nyelvvizsga -és érettségi felkészítés - akár az alapoktól, kedvező áron! - A Te angoltanárod! -
4019 megjelenés / 31 látogató
szavazat
A keresés eredménye térképen