pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Akcióinkat megtalálhatja az alábbi link alatt: ht... VÁGÁSSY OPTIKA
Nem áprilisi tréfa! Azon társasházaknak amelyek ... Elégedett Ház közös képv...
Vállalkozásunk sok éves tapasztalattal rendelkezi... Redőnyjavítás és készíté...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, címeres, kaloc... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Olcsó azonnali Költöztetés,Szállítás,Tehertaxi,Bú... Olcsó Költöztetés, Száll...
Viszonteladókat keresünk magyaros, kalocsai ajánd... Magyaros ajándéktárgyak ...
Új FAREDŐNYÖK beszerelése kedvezménnyel.A mindenk... Redőnyjavítás és készíté...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: angoltanár budapest
1023 Budapest, Frankel Leó út
Az angol tanár,aki maximális figyelmet és egyéni órarendet nyújt. Tanfolyam típusok: - általános angol - üzleti nyelv és levelezés - gazdasági szaknyelv - angol utazáshoz,állásinterjúkra, külföldi munkára - Külföldieknek magyar nyelv tanítása.
54706 megjelenés / 320 látogató
szavazat
7 éves tanítási tapasztalattal, valamint cambridge-i CELTA és DELTA diplomával rendelkező, magyarul nem beszélő anyanyelvi angoltanár magánórákat vállal Budapesten. Üzleti angol, általános angol kezdő szinttől is. Felkészítés nyelvvizsgára, angol nyelvű állásinterjúra, segítség az önéletrajz, motivációs levél megírásában. Angol, brit egyetemekre való jelentkezéshez szükséges \\\"personal statement\\\" megírásának aktív támogatása. Kiscsoportos céges angolórák megszervezése, megtartása.
19414 megjelenés / 62 látogató
szavazat
Angol tanár Budapest, Zugló közelében. Ha úgy érzed, kezded elveszíteni a fonalat az angol nyelvtanulás során...rám van szükséged! Akkor is rám van szükséged, ha egyébként jól haladsz az önálló, otthoni angol tanulással, de mégis szükséged van egy segítő kézre, egy angol magántanár segítségére, aki átadja neked azt, és csak azt, amire NEKED még szükséged van! Hatékony angol korrepetálás, nyelvvizsga -és érettségi felkészítés - akár az alapoktól, kedvező áron! - A Te angoltanárod! -
3427 megjelenés / 30 látogató
szavazat
Kedves Látogató, jövőbeli angoltanuló! Ha angoltanár segítségére van szükséged, jó helyen jársz! Budapest, Zuglótól nem messze, a 16. kerületben vállalom az alábbiakat: - Középfokú angol nyelvvizsga felkészítés - Érettségi vizsga felkészítő - Angol Korrepetálás akár kezdő szinttől - Angoltanítás munkavállalóknak Az angoltanulók 80%-a elsőre, nem hiszi el, hogy mennyiért oktatok! > 60 perc 2000 Ft, 90 perc 2700 Ft! Angolul akarsz tanulni, hihetetlen árakon? - Keress honlapomon bizalommal!
7717 megjelenés / 28 látogató
szavazat
A keresés eredménye térképen