pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Mindig jó áron dolgozunk! Konténer rendelés, Sitts...
Diego Monor Áruházban állandó és havi akciók, aká... Diego Monor a monori Tes...
NYÁRI SZÍNHÁZBÉRLET VÁSÁR! Vásároljon 2018. augu... Fedák Sári Színház - Sor...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, címeres, kaloc... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, kalocsai ajánd... Magyaros ajándéktárgyak ...
Ha most hív, 30-40 percen belül az autó ott is va... OLCSÓ KÖLTÖZTETÉS AZONNA...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: angoltanár budapest
1023 Budapest, Frankel Leó út
Az angol tanár,aki maximális figyelmet és egyéni órarendet nyújt. Tanfolyam típusok: - általános angol - üzleti nyelv és levelezés - gazdasági szaknyelv - angol utazáshoz,állásinterjúkra, külföldi munkára - Külföldieknek magyar nyelv tanítása.
57213 megjelenés / 321 látogató
szavazat
7 éves tanítási tapasztalattal, valamint cambridge-i CELTA és DELTA diplomával rendelkező, magyarul nem beszélő anyanyelvi angoltanár magánórákat vállal Budapesten. Üzleti angol, általános angol kezdő szinttől is. Felkészítés nyelvvizsgára, angol nyelvű állásinterjúra, segítség az önéletrajz, motivációs levél megírásában. Angol, brit egyetemekre való jelentkezéshez szükséges \\\"personal statement\\\" megírásának aktív támogatása. Kiscsoportos céges angolórák megszervezése, megtartása.
19766 megjelenés / 63 látogató
szavazat
Kedves Látogató, jövőbeli angoltanuló! Ha angoltanár segítségére van szükséged, jó helyen jársz! Budapest, Zuglótól nem messze, a 16. kerületben vállalom az alábbiakat: - Középfokú angol nyelvvizsga felkészítés - Érettségi vizsga felkészítő - Angol Korrepetálás akár kezdő szinttől - Angoltanítás munkavállalóknak Az angoltanulók 80%-a elsőre, nem hiszi el, hogy mennyiért oktatok! > 60 perc 2000 Ft, 90 perc 2700 Ft! Angolul akarsz tanulni, hihetetlen árakon? - Keress honlapomon bizalommal!
7822 megjelenés / 36 látogató
szavazat
Angol tanár Budapest, Zugló közelében. Ha úgy érzed, kezded elveszíteni a fonalat az angol nyelvtanulás során...rám van szükséged! Akkor is rám van szükséged, ha egyébként jól haladsz az önálló, otthoni angol tanulással, de mégis szükséged van egy segítő kézre, egy angol magántanár segítségére, aki átadja neked azt, és csak azt, amire NEKED még szükséged van! Hatékony angol korrepetálás, nyelvvizsga -és érettségi felkészítés - akár az alapoktól, kedvező áron! - A Te angoltanárod! -
3522 megjelenés / 31 látogató
szavazat
A keresés eredménye térképen