pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Kedvezményes javítások mindig megtalálhatók szolg... MOSÓGÉPJAVÍTÁS - HŰTŐGÉP...
Azonnali AKCIÓS Bútorszállítás Budapest területén... OLCSÓ KÖLTÖZTETÉS AZONNA...
2018-ban is munkavégzés esetén díjtalan kiszállás... DUGULÁSELHÁRÍTÁS BUDAPES...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, címeres, kaloc... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Ha most hív, 30-40 percen belül az autó ott is va... OLCSÓ KÖLTÖZTETÉS AZONNA...
Viszonteladókat keresünk magyaros, kalocsai ajánd... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: angol nyelvoktatás
1141. Budapest Vezér utca 84.
114654 megjelenés / 694 látogató
szavazat
1033 Budapest, Szérűskert utca 27.
Cégünk évek óta foglalkozik az angol nyelv tanításával. Mindez játékos, könnyed tevékenységgé válik, és rengeteg sikerélményhez juttatja a diákokat. Ez egy szórakoztató tevékenység, felszabadult tanulási folyamat. A nyelvoktatási piacot figyelemmel kísérjük, ezért próbálunk igazodni az egyéni igényekhez és mindenki számára megfizethető tanfolyamot biztosítani. Tanáraink komoly gyakorlattal rendelkeznek, fiatalok, dinamikusak, segítőkészek és nem utolsó sorban jó humorérzékkel vannak megáldva.
159887 megjelenés / 412 látogató
szavazat
Angol nyelv kezdőknek, újrakezdőknek és haladóknak. Érettségire, felvételire, nyelvvizsgára, állásinterjúra, külföldi munkára felkészítés, szinten tartás és iskolai felzárkóztatás. Diplomás tanártól. Háznál is! Egyénileg, párosan, és kis csoportokban. Ár: 1.250Ft/45 perc
35223 megjelenés / 320 látogató
szavazat
1091 Budapest, Üllői út 129.
A CREATIVE LANGUAGE NYELVISKOLA egy fiatal, lendületes csapattal áll rendelkezésre mindazok számára, akik újszerû, kreatív módszerrel szeretnék elsajátítani az angol nyelvet. Célunk, hogy az angol nyelv tanulása mindenki számára élvezhetô legyen. Várjuk mindazok jelentkezését , akik számára fontos, hogy jó hangulatú, vidám órákon, mindenféle görcsök és nehézségek nélkül ismerkedjenek meg az angol nyelv fortélyaival.
60751 megjelenés / 158 látogató
szavazat
1181. Budapest, Városház utca 28.
ANGOL NÉMET OLASZ beszélt nyelv oktatása egyéni vagy párban tanulóknak, bármely időpontban heti1- 2-vagy 3 alkalommal 90 perces 2x 5perc szünetes órák, Ingyenes próba órák 3 alkalommal.Segédanyagok önköltségi áron. 80 % feletti lecketudás esetén, csak az óradíj 50 %-a fizetendő. A teljes óradíj 2600.-ft, párban 1600.-ft/fő /óra. AGYTRÉNING: Tanulási, olvasási nehézség, és a memória javítása, stresszoldás, űrhajósok kiképzésében használt AVS készülék használatával és módszerével.
70797 megjelenés / 115 látogató
szavazat
1181 Budapest, Városház u. 28.
Angol Német Olasz beszéd-centrikus oktatás, egyéni foglalkozás, 90 perces órák 10 perc szünettel üdítővel, vagy kávéval, a nap bármely szakában megbeszélt időpontban. 2 fő együtt gazdaságosabb
33970 megjelenés / 106 látogató
szavazat
1181 Budapest Makói u. 3.
A Kids Club Nyelviskola (18.kerület) játékos képességfejlesztő angol és német nyelvtanfolyamokat szervez iskolákban, óvodákban és közösségi házakban. A nemzetközi háttér, a 19 éves magyarországi tapasztalat, a jól bevált módszerünk, magas színvonalú nyomtatott és hangzó anyagaink , internetes játéktárunk és jól képzett pedagógus klubvezetőink biztosítják a 2-14 éves gyermekek számára az örömteli és sikeres nyelvtanulást. Keressen bizalommal!
21591 megjelenés / 102 látogató
szavazat
1165 Budapest, Újszász utca
Kedves Anyukák, Apukák! Nincs idejük gyermekeikre vigyázni, vagy esetleg elmenni értük az oviba? A háztartás is fut? Diplomákkal rendelkező hölgy vagyok, aki nagyon gyermekszerető, több alkalommal dolgoztam gyerektáborban. Vagy nagyobb gyermeke van, netán általános iskolás? Szívesen korrepetálok bármilyen alsó tagozatos tárgyat, illetve felső tagozatos humán tárgyakat, valamint angol nyelvet. Szükség esetén fejlesztésre is lehetőség van, mivel végzős gyógypedagógus hallgató vagyok.
4431 megjelenés / 95 látogató
szavazat
1044 Bp
Angol és spanyol órák Újpesten a Megyeri útnál diplomás nyelvtanártól, 5 év tapasztalattal. Beszédközpontú, kommunikációra épülő órák játékokkal, filmekkel, zenével. Személyre szabott menetrend, nyelvizsgára, érettségire, állásinterjúra, külföldre, vagy csak úgy. 2000 Ft/45 perc, vagy két főnek kedvezmény. angolnet(kukac)freemail.hu
1442 megjelenés / 22 látogató
szavazat
Lingbird - Nyelvtanulás korlátok nélkül: egyéni angol, spanyol oktatás külföldi munkavállalóknak, nyelvvizsgára készülőknek, lelkes nyelvtanulóknak. Kötetlen nyelvórák interneten keresztül, online. A felkészüléshez ingyenes szintfelmérőt, egyénre szabott, egyedi tananyagot, rugalmas időbeosztást biztosítunk. A siker érdeklében a legfontosabb a tanítványok kényelme, a képzettségi szintnek megfelelő oktatás.
24479 megjelenés / 16 látogató
szavazat
Kapcsolódó kulcsszavak (+ jelre kattintva új kulcsszót adhatsz az előző kereséshez)
Kiválasztott kulcsszavak
Ha szeretnéd vállalkozásodat a Kalauz keresőoldalain INGYEN hirdetni, kattints ide!
A keresés eredménye térképen