pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Itt a tavasz! Nézze át ruhaneműit, kempingcikkeit... KÁRPÁTIA Cipzárjavító
ÁRCSÖKKENÉS! Csökkentett áru papucsok megtekinthe... Gyógypapucs webáruház
AKCIÓS BÚTORSZÁLLÍTÁS HÉTVÉGÉN IS. - Tehertaxi sz... BÚTORSZÁLLÍTÁS OLCSÓN AZ...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, címeres, kaloc... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Viszonteladókat keresünk magyaros, kalocsai ajánd... Magyaros ajándéktárgyak ...
Új vagy használtan vásárolt bútorait - IKEA, KIKA... OLCSÓ, AZONNALI, TEHERTA...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: alapítás
1137 Budapest, Szent István Krt. 13.
Ügyvédi irodánk teljes körű jogi szolgáltatást tud biztosítani elsősorban polgári jogi és gazdasági jogi ügyekben társaságok, valamint magánszemélyek részére, Budapesten és vidéken egyaránt. Ennek keretében képviseletet, illetőleg okiratszerkesztést és közreműködést vállalunk ingatlan ügyekben, peres és nem peres eljárásokban, cégeljárásban, polgári jogi ügyekben. Kérdését előzetesen díj –és kötelezettségmentesen felteheti a janos.puja@avocat.hu címen. Ingaltan adásvétel 0.5 %
1692223 megjelenés / 1145 látogató
szavazat
2316 Tököl, Piac tér //b.
Vállaljuk egyéni és társas vállalkozások, egyéb szervezetek, társasházak teljes körű ügyvitelét az alapítástól a tanácsadásig. 12 éves szakmai tapasztalattal, reális, megfizethető árakkal várjuk régi és új ügyfeleinket! Kedvező könyvelői díjcsomagokat alakítottunk ki, hogy Ön valóban csak annyit fizessen, amennyi az általunk elvégzett munkáért jár! Tekintse meg weboldalunkat, kérjen cégére, vállalkozására szabott árajánlatot!
2270228 megjelenés / 587 látogató
szavazat
1066 Budapest, Teréz krt. 32.
INGATLAN ADÁSVÉTEL, SZERZŐDÉSEK, ADÓ-, CÉG-, HÁZASSÁGI ÜGYEK. Olasz-magyar felek közötti családjogi perek Olasz-magyar kapcsolatból származó gyermek családjogi helyzetének és állampolgársági státuszának rendezése, olasz anyakönyveztetés. Apaság megállapítása, gyermektartásdíj megállapítása iránti perek és a magyar bírósági ítélet befogadásának intézése.
83602 megjelenés / 371 látogató
szavazat
1137 Budapest, Szent István krt. 18., 1133 Budapest, Pannónia utca 118., 1137 Budapest, Szent István krt. 18.
Cégalapítás: információk, cégalapítás menete, cégalapítás költségei, cégalapítás feltételei, cégalapítás banki igazolás nélkül, cégalapítás 1 óra alatt, cégalapítás készpénz nélkül, elektronikus cégalapítás
6073 megjelenés / 176 látogató
szavazat
1065. Budapest, Révay köz 2. 2/3.
Alapítson velünk, legyen partnerünk! Megbízható és tapasztalt jogász valamint közgazdász szakemberek segítik Önt vállalkozása elindításában, működtetésében. Irodánk 2000 óta számos céget segített tanácsaival és egyéb szolgáltatásaival (jog, számvitel, ügyvitel stb.). Rendelkezésre állunk hazai és nemzetközi cégalapítások menedzselésében, adóoptimalizálási kérdésekben, könyvviteli valamint bérszámfejtési szolgáltatásokkal.
10984 megjelenés / 164 látogató
szavazat
ENNSZ
101
2225. Üllő, Pesti út 5.
Az Európai és Nemzetközi Nonprofit Szervezet, Szakszolgálat és Információs Központ Egyesület sajátos szolgáltatási rendszert alakított ki annak érdekében, hogy a nonprofit és az üzleti szervezetek együttműködése erősödjön, a civil és közszolgálati szervezetek költséghatékonyan tudják finanszírozni működésüket. Részletes információ a www.ennsz.webnode.hu oldalon a szabályzatok/dokumentumok menüpont alatt található.
8177 megjelenés / 86 látogató
szavazat
2310 Szigetszentmiklós, Bajcsy-Zs. u. 21/b.
Alapítványunk arra alakult, hogy társadalmi szervezeteknek számviteli szolgáltatást nyújtson. -könyvvitel és a hozzá kapcsolódó bevallások, bejelentések, adatmódosítók (NAV, IPA és KSH) - civil törvények figyelemmel kísérése - bérszámfejtés és bevallásai, bejelentések, adatmódosítók beküldése - bírósági módosításokban való segítségnyújtás Civil szervezetként tevékenységünket nem anyagi haszon vezérli, könyvelési díjunk jóval a piaci ár alatt mozog, melyet költségeink fedezésére fordítunk.
9621 megjelenés / 67 látogató
szavazat
1026 Budapest, Garas u 3
Kft alapítással kapcsolatos hírek és kft alapítás érdekességek találhatók heti frissítéssel. Ha valaki cégalapításba, kft alapítás folyamatába kezdene mindenképp körültekintően tájékozódjon, kérje ki könyvelő tanácsát, illetve a kft alapítás alkalmával ragaszkodjon ügyvéd jelenlétéhez a cégügynökségen. Figyeljen oda a részletekre a kft alapítás történésekor, mert igaz, hogy a kft alapítás rutinmunka, azért nem árt az óvatosság
1597 megjelenés / 37 látogató
szavazat
Nagy múltú ügyvédi iroda számos szolgáltatása mellet, társasházi képviselet is vállal. Továbbá: társasház alapítási, lakásszövetkezeti, ügyek jogi ügyintézését, társasházi jogszabályokkal kapcsolatos problémák megoldását.
2693 megjelenés / 23 látogató
szavazat
Ha Ön egy német cég tulajdonosa és gondjai akadnak a vállalkozás ügyintézésével, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. A német cégalapítás specialistái vagyunk. Ezen túl a német vállalkozás menedzselésében is segítünk a vezetőknek. Néhány szolgáltatásunk; tolmács, könyvelés, tanácsadás. Az ügyviteli feladatok ellátását egy általunk fejlesztett rendszerrel tesszük egyszerűbbé. Ez a rendszer könnyen kezelhető és visszaellenőrizhető. Az ügyintézés gyorsabb és költséghatékonyabbá válik ezáltal.
5727 megjelenés / 11 látogató
szavazat
Kapcsolódó kulcsszavak (+ jelre kattintva új kulcsszót adhatsz az előző kereséshez)
Kiválasztott kulcsszavak
Ha szeretnéd vállalkozásodat a Kalauz keresőoldalain INGYEN hirdetni, kattints ide!
A keresés eredménye térképen