pl.: autószerviz, gázszerelő, cipőbolt, óvoda

pl.: Pécs, Budapest 18. kerület, Bp 18 ker

Bútorok szállítása olcsó FIX DÍJJAL vagy ÓRADÍJJA... AZONNALI BÚTORSZÁLLÍTÁS ...
Magyaros termékeinkből az akciós termékeinket itt... Magyaros ajándéktárgyak ...
Diego Csömör Áruházban állandó és havi akciók, ak... Diego Csömör a csömöri A...
összes
Az oldalunkot ingyen bingó játékok és kvíz játéko... Picur Ajándék Kft, Licit...
összes
Új vagy használtan vásárolt HÁZTARTÁSI GÉPEIT Hét... AZONNALI BÚTORSZÁLLÍTÁS ...
Viszonteladókat keresünk magyaros, kalocsai ajánd... Magyaros ajándéktárgyak ...
összes
Kiválasztott kulcsszavak: életmód tanácsadó
1036 Budapest, Szépvölgyi út 1/b. 4/15.
Sokszor nehezen döntjük el, hogy szükségünk van-e szakember segítségére. A legtöbbünket arra nevelték, hogy képesnek kell lenni egyedül megoldani a problémáidat. A valódi önállósághoz azonban gyakran az az első lépés, hogy képes vagyok segítséget kérni. Ahhoz, hogy képessé válj az életfeladataid, a problémáid megoldására, többet kell tudnod önmagadról. Ismerned és bővítened kell az eszköztáradat, hogy sikeresen, kiegyensúlyozottan élhesd az életedet. Időpont: 0620-353-7262 (Csehák Hajnalka)
21287 megjelenés / 1170 látogató
szavazat
1131 Budapest, Visegrádi utca 60. I/6., 2119 Pécel, Várhegy utca 3.
Takács Péter vagyok. Gyermekek életmód tanácsadásával fejlesztésével foglalkozom. Gyermek életmód tanácsadóként független közvetítői szerepet látok el a szülő és gyermek viszonyában, ha a gyermek élete valamely területén vakvágányra futott. Fontosnak tartom úgy segíteni a gyermekeknek és szüleiknek, hogy ezáltal mindenki nyertes legyen. Segítséget nyújtok abban , hogy gyermeke visszanyerje önbizalmát, merjen pozitívan gondolkodni, képes legyen kiutat találni az őt elárasztó problémákból.
4926 megjelenés / 108 látogató
szavazat
1132 Budapest, Visegrádi utca 60. I/6., 2119 Pécel, Várhegy utca 3.
Takács Péter vagyok. Gyermekek életmód tanácsadásával fejlesztésével foglakozom. Gyermek életmód tanácsadóként független közvetítői szerepet látok el a szülő és gyermek viszonyában, ha a gyermek élete valamely területén vakvágányra futott. Fontosnak tartom úgy segíteni a gyermekeknek és szüleiknek, hogy ezáltal mindenki nyertes legyen. Segítséget nyújtok abban, hogy gyermeke visszanyerje önbizalmát, merjen pozitívan gondolkodni, képes legyen kiutat találni az őt elárasztó problémákból.
6888 megjelenés / 85 látogató
szavazat
1136 Budapest, Visegrádi utca 60. I/6.
Válás, bizonytalan, széthulló kapcsolatok, útkeresés. Az egyik legerősebb stresszfaktor szülőknek, gyerekeknek egyaránt. A feldolgozatlan válás a gyermeket könnyen kitéríti lelki egyensúlyából. A lelki egyensúly a visszaállításában a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt hatékony segítség az EFT ismerete. A válás nem csak a gyermeket, hanem mindkét szülőt érinti. A lelki gyógyulás akkor a leghatékonyabb, ha a válás után magunkra és a gyermekünkre is szánunk elég időt.
9986 megjelenés / 79 látogató
szavazat
1136 Budapest, Visegrádi utca 60. I/6., 2119 Pécel, Várhegy utca 3.
Diszlexia és az önbizalom: Hogyan adhatjuk vissza a diszlexiás gyermeke önbizalmát? Kiderül, hogy diszlexiás a gyermeke. Mennyi kudarc történt vele a diszlexia felfedezéséig? Miért fontos a diszlexiás gyerekek önbizalom növelése? Hogyan növeljük a diszlexia miatt lecsökkent önbizalmat? Oldjuk meg közösen a gyermeke diszlexiáját! Tudjon meg többet! Kérjen időpontot! Jelentkezzen konzultációra! A találkozó célja egymás kölcsönös megismerése, amelynek során feltérképezzük gyermeke problémáját.
12197 megjelenés / 55 látogató
szavazat
Budapest,Kerepesi út 78/D. II. lépcsőház IV/1.
Hogyan nevelj sikeres, boldog és kiegyensúlyozott gyermeket? Elgondolkodtál már azon, hogy mi is az a siker? Szerintünk a siker egy szubjektív érzés. Akkor érezzük magunkat sikeresnek, amikor szeretetteljes nyugalomban élünk, a gyermekünket dicsérik, szófogadó és jól teljesít. Az anyagi javak megfelelő mennyiségben a rendelkezésünkre állnak, a párunkkal és a szeretteinkkel harmonikus a kapcsolatunk. Hozzásegítünk a sikerhez!
8048 megjelenés / 53 látogató
szavazat
1136 Budapest, Visegrádi utca 60. 1. em.
Azoknál a gyerekeknél, ahol a tanulással kapcsolatos problémák a motiválatlanságból, iskolai kudarcokból, önbizalomhiányból, tanulási nehézségekből alakultak ki segítségre van szükségük. A tanfolyamra azok az általános iskola felső tagozatos gyerekek, középiskolások jelentkezhetnek, akik szeretnének valamit kezdeni az életükkel, de közben folyton szemben találják magukat az iskola, tanulás, elvárások okozta nehézségekkel, kudarcokkal.
35874 megjelenés / 43 látogató
szavazat
A keresés eredménye térképen